Ανάδρομος Ερμής από σήμερα [14/1/2022] - 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

14.01.2022
Ανάδρομος Ερμής από σήμερα [14/1/2022] - 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Είναι μόλις τα μέσα του πρώτου μήνα της χρονιάς, αλλά ο ανάδρομος Ερμής κάνει στις 14 Ιανουαρίου τη μεγάλη είσοδο του για το 2022. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι κακό. Στην πραγματικότητα, τα παρακάτω ζώδια θα αισθανθούν λιγότερο τον χειμωνιάτικο ανάδρομο Ερμή και γι 'αυτά, μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη υπόθεση. Έρχεται ανάδρομος Ερμής και αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Ταύρος

Μπορεί να μην αισθάνεσαι τόσο έντονα αυτή την ανάδρομη κίνηση όσο πολλοί άλλοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολη. Στην πραγματικότητα, όταν αρχίζει ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να αισθανθείς ένα σοκ για το σύστημά σου. Καθώς αυτή η ανάδρομη κίνηση προκαλεί προβλήματα στον τομέα της καριέρας σου, θα μπορούσε να χαλάσει ορισμένα από τα επαγγελματικά σου σχέδια και να σε αναγκάσει να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια. Αλλά όταν ο Ερμής θα επισκεφθεί τον Αιγόκερω στις 25 Ιανουαρίου, τα αποτελέσματα θα γίνουν πιο ανεπαίσθητα.

Σκορπιός

Στην αρχή, αυτός ο ανάδρομος μπορεί να σε πιέσει αρκετά. Εξάλλου, ξεκινά με τη μετακίνηση στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή. Καθώς προκαλεί τη ζώνη άνεσής σου, μπορεί να αισθάνεσαι πιο ευάλωτη από το συνηθισμένο. Ωστόσο, μόλις αυτός ο ανάδρομος εισέλθει στον Αιγόκερω στις 25 Ιανουαρίου, η πλειονότητα των επιπτώσεών του θα επικεντρωθεί στις επικοινωνιακές σου δεξιότητες.

Τοξότης

Η πλειονότητα αυτού του ανάδρομου θα λάβει χώρα στον πολυλογά τρίτο Οίκο σου, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιες από τις απογοητευτικές παρεξηγήσεις που κάνουν αυτόν τον ανάδρομο τόσο διαβόητο. Εάν αφιερώσεις χρόνο για να σκεφτείς τι θέλεις να πεις, προτού το πεις δυνατά, θα είσαι σε καλύτερη θέση να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Αν σκοπεύεις να πεις κάτι σαρκαστικό ή ωμά ειλικρινές, ίσως να θέλεις πρώτα να το σκεφτείς πραγματικά.

Ιχθείς

Μπορεί να νιώθεις μεγαλύτερη υπνηλία από ότι συνήθως καθώς αρχίζει αυτή η ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής θα ζωντανέψει τον κόσμο των ονείρων σου καθώς γίνεται ανάδρομος στον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητου, κάτι που θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις κάπως αποκομμένη από την πραγματικότητα. Εάν ξυπνάς από παράξενα όνειρα που είναι τόσο ζωντανά που φαίνονται σχεδόν αληθινά, αυτός ο ανάδρομος μπορεί να είναι ο φταίχτης. Αφιέρωσε χρόνο για να αναλύσεις τι προσπαθούν να σου πουν αυτά τα όνειρα, γιατί μπορεί να είναι σημαντικό.