Έρχεται ανάδρομος Ερμής και αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

13.01.2022
Έρχεται ανάδρομος Ερμής και αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο
Το 2022 μόλις ξεκίνησε και πιθανότατα έχεις ήδη φτιάξει μια λίστα με σχέδια για τη νέα χρονιά, όμως αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή τον χειμώνα του 2022, τότε μάλλον θα πρέπει να αναβάλλεις για λίγο τα σχέδια σου. Αυτός ο ανάδρομος ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου στον Υδροχόο και τελειώνει στις 3 Φεβρουαρίου στον Αιγόκερω. Τα 4 παρακάτω ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τον χειμωνιάτικο ανάδρομο Ερμή και καλό είναι να έχουν τον νου τους.

Δίδυμοι

Αν αναρωτηθήκες ποτέ γιατί ο ανάδρομος Ερμής σου φαίνεται πάντα τόσο φασαριόζος, υπάρχει ένας λόγος για αυτό. Ο Ερμής τυγχάνει να είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε Ερμής έχει άμεσο αντίκτυπο πάνω σου. Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022 θα επηρεάσει τον εκτεταμένο ένατο Οίκο σου, κάτι που θα μπορούσε να δυσκολέψει την ανάλυση και την απομνημόνευση μικρότερων λεπτομερειών.

Παρθένος

Πάντα νιώθεις τα αποτελέσματα του ανάδρομου Ερμή. Έχει ακόμα πιο ισχυρό αντίκτυπο στο ζώδιό σου από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο. Σε τελική ανάλυση, ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, πράγμα που σημαίνει ότι ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022 θα μπορούσε να εμφανίσει μερικές δύσκολες στροφές στο δρόμο σου. Θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία στον έκτο Οίκο της ρουτίνας σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητες αλλαγές στα καθημερινά σου σχέδια.

Αιγόκερως

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά από τον Αιγόκερω, κάτι που είναι θέμα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Αφροδίτη θα είναι ήδη ανάδρομη μέσω του Αιγόκερω. Αυτή η έντονα μπερδεμένη και αντικρουόμενη ενέργεια μπορεί να είναι δύσκολη για εσένα, αλλά σε βοηθά επίσης να αναρωτηθείς σχετικά με το ποια είσαι και ποια γίνεσαι. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρακάμψεις στα σχέδιά σου και αν θέλεις να παραμείνεις δυνατή, θα πρέπει να αξιοποιήσεις την ανθεκτικότητά σου.

Υδροχόος

Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2022 θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στο τελευταίο του σκέλος, αλλά πολλά μπορούν να συμβούν σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Καθώς ο Ερμής περνά ανάδρομα στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, μπορεί να αισθανθείς μπερδεμένη σχετικά με το ποια είσαι και τι θέλεις από τη ζωή σου. Ημιτελείς υποθέσεις από το παρελθόν σου, μπορεί ακόμη να ξαναεμφανιστούν, αναγκάζοντάς σε να αντιμετωπίσεις κάτι που έχεις ξεχάσει (ή κάτι που αποφεύγεις).