Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιανουάριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

06.01.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιανουάριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Έχεις τόσα πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να ενθουσιαστείς, καθώς η νέα χρονιά έφτασε επίσημα και μαζί της έρχονται τόσες πολλές νέες ευκαιρίες. Ωστόσο, ο πρώτος μήνας του 2022 μπορεί να μην είναι η ομαλή διαδρομή που περίμενες. Ευτυχώς, η χρονιά ξεκινά με τον ήλιο στον εργατικό και πραγματιστικό Αιγόκερω, αξιοποιώντας την ικανότητά σου να ξεπεράσεις ακόμα και τις πιο μεγάλες δυσκολίες. Και για τα τυχερά ζώδια που θα έχουν ως καλύτερο μήνα του 2022, τον Ιανουάριο, τα πράγματα θα είναι ιδανικά.

Αιγόκερως

Χρόνια πολλά, Αιγοκερίνα! Αν και είναι η σεζόν σου, μπορεί να παρατηρήσεις ότι αυτή είναι μια ιδιαίτερα έντονη περίοδος στη ζωή σου, αλλά μην ανησυχείς, γιατί αυτό δεν χρειάζεται να δυσκολέψει τα πράγματα. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να περνάει το υπόλοιπο του μήνα ανάδρομη μέσω του Αιγόκερω, κάτι που θα μπορούσε να πυροδοτήσει ορισμένες ανασφάλειες. Είσαι ένα πολύ πειθαρχημένο ζώδιο που μπορεί να σκαρφαλώσει ακόμα και στα πιο απότομα βουνά.

Υδροχόος

Αυτός ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει ήρεμα, αλλά θα αποκτήσεις τόση δυναμική καθώς προχωράς. Ξεκινά με τον Ήλιο στον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητάς σου, ενθαρρύνοντάς σε να κρατήσεις χρόνο για ουσιαστική μοναξιά καθώς δίνεις στα συναισθήματά σου χρόνο για επεξεργασία. Ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον Υδροχόο στις 14 Ιανουαρίου, κάτι που θα μπορούσε να αυξήσει το επίπεδο αβεβαιότητας που μπορεί να νιώθεις καθώς ξεκινά η νέα χρονιά.

Ιχθείς

Το 2022 φαίνεται ήδη τόσο καλό, Ιχθύ. Μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, ο Δίας - πλανήτης της επέκτασης, της περιπέτειας και της αφθονίας - εισήλθε επίσημα στο ζώδιό σου για άλλη μια φορά. Πήρες μια γεύση από την εμπειρία του Δία στους Ιχθείς πέρυσι από τον Μάιο έως τον Ιούλιο, ελλατώνοντας την καθώς ο Δίας επέστρεφε στον Υδροχόο, ενθαρρύνοντάς σε να κάνεις ένα βήμα πίσω και να προχωρήσεις στην απαραίτητη ενδοσκόπηση.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιανουάριος θα είναι δύσκολος μήνας