Οι πλανήτες που θα είναι ανάδρομοι τον Δεκέμβριο και πώς θα σε επηρεάσουν

06.12.2021
Οι πλανήτες που θα είναι ανάδρομοι τον Δεκέμβριο και πώς θα σε επηρεάσουν
Στην αστρολογία, ο ανάδρομος πλανήτης έχει τον τρόπο του να σε κάνει να νιώθεις ότι όλα γύρω σου έχουν ανατραπεί. Κάθε ανάδρομος έχει τη δική του επίδραση και το δικό του νόημα. Επιπλέον, οι ανάδρομοι πλανήτες μπορούν επίσης να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εντοπίσεις τι δεν λειτουργεί, να κάνεις προσαρμογές και να πάρεις τα μέτρα σου για να αποφύγεις προβλήματα. Ωστόσο, αν αναρωτιέσαι ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Δεκέμβριο και πως θα σε επηρεάσουν, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω. Τρεις είναι λοιπόν οι πλανήτες που θα είναι ανάδρομοι τον Δεκέμβριο.

Χείρωνας (15 Ιουλίου έως 19 Δεκεμβρίου)

Από την αρχή του μήνα, δύο πλανήτες είναι ήδη ανάδρομοι: ο Χείρωνας και ο Ουρανός. Ο Χείρωνας — ο οποίος είναι τεχνικά ένας αστεροειδής — είναι ανάδρομος από τις 15 Ιουλίου και θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 19 Δεκεμβρίου. Ο Χείρωνας σχετίζεται με την ευαλωτότητα και την επούλωση, πράγμα που σημαίνει ότι αυτός ο ανάδρομος μπορεί να φέρει μερικές από τις συναισθηματικές σου πληγές στην επιφάνεια και να σε ενθαρρύνει να είσαι ειλικρινής για αυτό που σε πονάει. Ο ανάδρομος Χείρωνας μπορεί να είναι μια απίστευτα θεραπευτική εμπειρία εάν είσαι πρόθυμη να κάνεις την εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σου.

Ουρανός (19 Αυγούστου έως 18 Ιανουαρίου 2022)

Ο Ουρανός, από την άλλη πλευρά, ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στις 19 Αυγούστου και δεν θα τελειώσει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου του 2022. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ατομικότητας, της εξέγερσης και της ξαφνικής αλλαγής. Ενώ είναι ανάδρομος, ο Ουρανός σε ενθαρρύνει να αποδεχθείς τον αληθινό σου εαυτό και να αφήσεις να φύγει ότι σε εμποδίζει από το να είσαι ανεξάρτητη.

Αφροδίτη (19 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022)

Η μόνος ανάδρομος πλανήτης με τον οποίο πρέπει να ασχοληθείς ουσιαστικά σε αυτόν τον μήνα είναι η Αφροδίτη, η οποία ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στις 19 Δεκεμβρίου και τελειώνει στις 29 Ιανουαρίου 2022. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του ρομαντισμού, της πολυτέλειας, της ομορφιάς και της φιλίας, που σημαίνει ότι αυτός ο ανάδρομος έχει τη δύναμη να επηρεάσει την κοινωνική σου ζωή, την ερωτική σου ζωή και την οικονομική σου κατάσταση. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα γίνει στον Αιγόκερω και πιθανότατα θα νιώσεις τα αποτελέσματά της πολύ πριν ξεκινήσει. Εξάλλου, στις 11 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή αλήθεια για το πώς λειτουργούν οι σχέσεις σου. Η Αφροδίτη θα συναντηθεί ξανά με τον Πλούτωνα στις 25 Δεκεμβρίου, ενισχύοντας τα συναισθήματα όλων, αυξάνοντας την ανάγκη σου για έλεγχο και κάνοντας τις φετινές γιορτές ιδιαίτερα έντονες.