Αυτά είναι τα 4 ζώδια που διαθέτουν τις πιο ισχυρές άμυνες

20.03.2022
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που διαθέτουν τις πιο ισχυρές άμυνες
Πώς μπορούν τα άστρα να μας πουν ποιο ζώδιο έχει τις καλύτερες άμυνες από τα άλλα; Κάθε ένας από τους πλανήτες στον αστρολογικό σου χάρτη έχει μια συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία επηρεάζεται επίσης από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης. Το ζώδιο του Άρη σου είναι υπεύθυνο για το θάρρος και την επιθετικότητά σου, επομένως μπορεί να σου πει πολλά για τις άμυνες σου. Ενώ τα περισσότερα ζώδια θα υπερασπιστούν αυτό που τους ανήκει, υπάρχουν μερικά που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή στη μάχη. Αυτό συμβαίνει γιατί για αυτά τα ζώδια, η επαγρύπνηση είναι δεύτερη φύση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από τα πιο αμυντικά ζώδια.

Ταύρος

Οι Ταύροι μπορούν να γίνουν κτητικοί με τα πολύτιμα αντικείμενά τους και φαίνεται να είναι πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούν τους τίτλους τους, κάτι που μπορεί να οφείλεται στο ότι κυβερνώνται από τον δεύτερο Οίκο της περιουσίας. Ως το πιο αργά κινούμενο ζώδιο — με σταθερή λειτουργία και το στοιχείο της Γης — ο Ταύρος παλεύει με την αλλαγή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.

Καρκίνος

Οι άμυνες ενός Καρκίνου δεν είναι πάντα προφανείς ή άμεσες, κάτι που μπορεί να κάνει τις αντιδράσεις του να είναι πολύ περισσότερο επώδυνες - ειδικά όταν πρόκειται για το σπίτι και τις οικογένειές του. Η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο και συμβολίζεται από το καβούρι, κάτι που δείχνει ότι είναι ένα από τα πιο αμυντικά ζώδια. Όταν απειλείται ή αναστατώνεται, υποχωρεί στο καβούκι του αντί να αντιμετωπίζει μια σύγκρουση κατά μέτωπο.

Σκορπιός

Αν υπάρχει κάτι που ένας Σκορπιός θα υπερασπιστεί πάση θυσία, αυτό είναι τα συναισθήματά του και διαθέτει τα δηλητηριώδη τσιμπήματα για να το αποδείξει. Έχει επίσης μια έμφυτη αμυντικότητα, καθώς δεν του αρέσει η αλλαγή και αρνείται να του φέρονται με ασέβεια. Η δύναμη και η περηφάνια του προέρχεται τόσο από τον Άρη όσο και από τον Πλούτωνα, κάτι που του δίνει φλογερή αυτοπεποίθηση και πάθος να κυριαρχεί.

Υδροχόος

Θα μπορούσε να είναι η ακόρεστη ανάγκη του για ατομικότητα ή το γεγονός ότι είναι ένα σταθερό ζώδιο, αυτό που κάνει έναν Υδροχόο ένα από τα πιο αμυντικά ζώδια. Οι ιδέες και οι φιλοσοφίες του είναι η ψυχή του και ως σταθερό ζώδιο, όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν θα αλλάξει την οπτική του. Αυτό θα τον κάνει να προσβληθεί πολύ αν τον αμφισβητήσει κάποιος.