Ποια είναι τα ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας

04.12.2020
Ποια είναι τα ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας
Η σεζόν της έκλειψης είναι εδώ και ο αστρολογικός χάρτης του Δεκεμβρίου ουσιαστικά είναι τυλιγμένος στις υπερφορτωμένες ενέργειές της. Το να πιστεύουμε ότι πρόκειται να αποχαιρετήσουμε ένα από τα πιο ταραχώδη χρόνια στην ιστορία είναι απίστευτα απελευθερωτικό, αλλά ο Δεκέμβριος του 2020 τρίζει τα... δόντια του για τα εξής δύο ζώδια:

Ταύρος

Κράτησε ψηλά το κεφάλι σου, Ταυρίνα. Παρόλο που το ζώδιο του Ταύρου κυβερνάται από την Αφροδίτη που αναζητά αρμονία, δεν πρόκειται πάντα να είναι όλα ρόδινα, οπότε συγκεντρώσου. Εκτός αυτού, με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να σημαδεύουν τον ερωτικό Όγδοο οίκο της οικειότητας, των κοινοπραξιών και του μετασχηματισμού, προκαλείσαι να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στην αξία των ενεργητικών ανταλλαγών σου και των οικονομικών συγχωνεύσεων. Το ίδιο ισχύει για τη σεξουαλική σου ζωή, αλλά το πιο σημαντικό, είναι η εποχή της ετήσιας μεταμόρφωσής σου. Το καλό νέο είναι ότι τα έχεις περάσει πολλές φορές, οπότε θα είσαι έτοιμη για αυτό.

Διάβασε και αυτό: Tα 3 ζώδια για τα οποία ο Δεκέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Παρθένος

Όταν σκέφτεσαι τις λέξεις ευτυχία και ασφάλεια, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου, Παρθένε; Ο Δεκέμβριος επισημαίνει τα πάντα, από τα συναισθηματικά σου θεμέλια έως την αίσθηση ασφάλειας, ενώ σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις ένα καταφύγιο μέσα σου. Τι φοβάσαι; Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να φωτίζουν τον οικιακό σου τομέα, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις πράγματα, τόσο μέσα σου όσο και στον χώρο διαβίωσής σου. Ποιος ξέρει, μπορεί να αποφασίσεις ακόμη και να φέρεις τα πάνω κάτω στον χώρο σου ή ίσως να μετακομίσεις τελείως. Τα θέματα που περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή θα είναι στο μυαλό σου αυτόν τον μήνα, οπότε μη διστάσεις να ξεκινήσεις να βρεις την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, που αναζητάς και αξίζεις.