Το σπάνιο αστρολογικό γεγονός που θα ζήσουμε τον Δεκέμβριο και πώς θα μας επηρεάσει

05.12.2020
Το σπάνιο αστρολογικό γεγονός που θα ζήσουμε τον Δεκέμβριο και πώς θα μας επηρεάσει
Έχουμε επιζήσει σχεδόν από όλα τα αστρολογικά γεγονότα του 2020. Ο Νοέμβριος ήταν ένας ταραχώδης μήνας αστρολογικά, καθώς ολοκλήρωσε τρεις σημαντικές πλανητικές ανάδρομες περιόδους και είχε και μια πανσέληνο με έκλειψη στο Δίδυμο. Αλλά καλό είναι να συνεχίσεις να προσέχεις, γιατί ο Δεκέμβριος είναι έτοιμος να προσφέρει μερικές από τις πιο σπάνιες πλανητικές ευθυγραμμίσεις και πιο ισχυρές σεληνιακές φάσεις της χρονιάς, κάνοντας ιδιαίτερα αξιοσημείωτη την αστρολογική διάσταση των γιορτών του 2020. Ο Δεκέμβριος φέρνει ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα αστρολογικά γεγονότα της δεκαετίας, γνωστό ως η Μεγάλη Σύζευξη στον Υδροχόο. Αυτή η ισχυρή ευθυγράμμιση καλύπτει τη χρονιά με την επαναστατική ενέργεια της αλλαγής και όλα τα ζώδια θα νιώσουν τη μετακίνηση. Διάβασε παρακάτω για αυτό το σημαντικό αστρολογικό γεγονός.

Ενεργειακές μετακινήσεις για τον Ερμή, τον Δία και τον Κρόνο

Η αστρολογική ενέργεια του Δεκεμβρίου αρχίζει πραγματικά να μετακινείται κατά το δεύτερο μισό του μήνα και χαρακτηρίζεται από τις πλανητικές εισόδους του Ερμή, του Δία και του Κρόνου. Ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου, ακολουθούμενος από τον Δία στις 19 Δεκεμβρίου. Αυτή η διπλή πλανητική μετάβαση στον αέρινο Υδροχόο οδηγεί σε αυτό που ορισμένοι αστρολόγοι αποκαλούν «Εποχή του Υδροχόου». Λοιπόν, είναι μεγάλη υπόθεση. Μια μέρα αργότερα, στις 20 Δεκεμβρίου, ο γρήγορα σκεπτόμενος Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω σηματοδοτώντας την επίσημη διάλυση της μέχρι τώρα ενεργητικής βασιλείας του Τοξότη στον μήνα.

Η Μεγάλη Σύζευξη και η Εποχή του Υδροχόου

Αμέσως μετά την είσοδο του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο, θα συναντηθούν στις 21 Δεκεμβρίου για να σχηματίσουν αυτό που είναι γνωστό στην αστρολογία ως η Μεγάλη Σύζευξη - μια σπάνια πλανητική σύνδεση που συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 20 χρόνια. Αυτή η ιδιαίτερη ευθυγράμμιση στον Υδροχόο, ωστόσο, θα είναι η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια και γι 'αυτό πολλοί αστρολόγοι θεωρούν ότι είναι η αυγή της Εποχής του Υδροχόου. Οι αστρολόγοι αναμένουν τα αποτελέσματα αυτού του γεγονότος για όλο τον επόμενο χρόνο.

Ο Δίας και ο Κρόνος είναι κοινωνικοί πλανήτες που διέπουν θέματα ανάπτυξης και δομής, οπότε όταν ενώνονται για να σχηματίσουν μια Μεγάλη Σύζευξη, αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές αλλαγές για τα ζώδια. Με αυτούς τους πλανήτες να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο συλλογικό ζώδιο του Υδροχόου, όλοι θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη έμπνευση για να ασχοληθούμε με τους μη συμβατικούς τρόπους σκέψης και να επικεντρωθούμε στην κοινοτική εργασία. Αυτή η ευθυγράμμιση θα μας επηρεάσει κατά τα επόμενα χρόνια, οπότε δώσε προσοχή σε όλα τα θέματα που σου παρουσιάζονται τώρα.

Η σεζόν του Αιγόκερω ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου

Την ίδια ημέρα με τη Μεγάλη Σύζευξη, θα βιώσουμε έναν άλλο ξαφνικό vibe, καθώς ο Ήλιος αφήνει τον άγριο Τοξότη και μπαίνει στον πραγματιστή Αιγόκερω, ξεκινώντας την εποχή του Αιγόκερω για το 2020. Η εποχή του Αιγόκερω μας καλεί να είμαστε πιο πρακτικοί και να επικεντρωθούμε στην οικονομική μας ασφάλεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθεις σε επαφή με τους στόχους της καριέρας σου, να ξεκινήσεις τη χαρτογράφηση ενός προσωπικού προϋπολογισμού και να δημιουργήσεις ένα σοβαρό σχέδιο για τυχόν προθέσεις για τα νέα χρόνια. Θεώρησε αυτήν την ενέργεια ως μια κοσμική ώθηση που θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τον εαυτό σου καθώς ολοκληρώνεται το έτος.