Ανάδρομος Άρης: Τι πρέπει και τι να αποφύγεις αυτή την περίοδο

13.09.2020
Ανάδρομος Άρης: Τι πρέπει και τι να αποφύγεις αυτή την περίοδο
To 2020 είναι πολύ ιδιαίτερο αστρολογικά, αλλά μία από τις πιο οδυνηρές μετακινήσεις της χρονιάς ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου και αυτή είναι η ανάδρομη πορεία του Άρη η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Νοεμβρίου.

Οι ανάδρομες πορείες στην αστρολογία μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε, οπότε διάβασε παρακάτω για να έχεις μια εικόνα για ότι πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη για να τον αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Τι πρέπει να κάνεις

Βρες εποικοδομητικούς τρόπους να εκφράσεις τον θυμό σου

Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, είναι εύκολο να έχεις μια φάση απογοήτευσης κατά τη διάρκεια της οποίας ο καταπιεσμένος θυμός και η ένταση βγαίνουν στην επιφάνεια. «Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της αντιπαράθεσης, της σοβαρότητας και του πολέμου», λέει η αστρολόγος Shawnte Cato στο Bustle. «Οι ασκήσεις ηρεμίας (όπως η βαθιά αναπνοή) θα είναι ιδανικές για να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη δική σου αίσθηση γαλήνης».

Αξιοποίησε την ενέργεια της Αφροδίτης, του πλανήτη της αγάπης

Ο ανάδρομος Άρης επηρεάζει το πάθος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μειώσει τη λίμπιντο μας και αυτό μπορεί να βγάλει τεράστια πίεση στις ρομαντικές σχέσεις. Αντί να προσπαθείς να ξεγελάσεις τους πλανήτες, άφησε τα ένστικτά σου που κυβερνώνται από τον Άρη, να λειτουργήσουν και αφέσου στις διαστάσεις που κυβερνώνται από την Αφροδίτη.

Να κοιτάς ψύχραιμα τα πράγματα

Ο ανάδρομος Άρης τείνει να προκαλεί θυμό και έλλειψη κινήτρων αλλά όλη η ελπίδα δεν χάνεται. Ενώ πολλοί από εμάς μπορεί να αισθανόμαστε απογοητευμένοι και αβοήθητοι με την κρίση του κορωνοϊού, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το να κάνουμε μικρά και πρακτικά βήματα είναι πιο αποτελεσματικό από το να βλέπουμε με οργή τα πράγματα.

Τι πρέπει να αποφύγεις

Μην πιέζεις τα φυσικά όριά σου

Όπως αναφέρθηκε, ο Άρης κυβερνά τα φυσικά μας σώματα, οπότε απόφυγε να πιέσεις τον εαυτό σου πέρα ​​από το σημείο όπου αισθάνεται άνετα καθώς υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τραυματισμών, ατυχημάτων ή γενικής εξάντλησης. «Ίσως παρατηρήσεις φυσικούς περιορισμούς με την ενέργεια του ανάδρομου Άρη», λέει η Cato.

Μη δράσεις παρορμητικά και ρισκάρεις

Ο Άρης έχει να κάνει με τη δράση, οπότε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, θα νιώσουμε σαν να μην μπορούμε να προχωρήσουμε ή να σημειώσουμε πρόοδο. Αυτή η ανάδρομη πορεία λαμβάνει χώρα στον Κριό, το ζώδιο που κυβερνά ο Άρης, κάνοντας μας να νιώθουμε ακόμη πιο ανυπόμονοι. «Παρόλο που θα υπάρξει μεγάλη πίεση για γρήγορες επιλογές με βάση την αντίδραση, καταπολέμησε την επιθυμία για γρήγορη αντίδραση», λέει η Cato.

Μην αποπειραθείς να ξεκινήσεις καινούργια projects

Κατά τη διάρκεια τoυ ανάδρομου Άρη, αισθανόμαστε λιγότερο φιλόδοξοι από το συνηθισμένο και όλο το πάθος που νιώθαμε πριν για τους στόχους μας, ξαφνικά αισθανόμαστε ότι εξαφανίστηκε. Χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να επανασυνδεθείς με τους πραγματικούς σου στόχους αντί να προσπαθείς να ρισκάρεις σε αυτήν την αβέβαιη κοσμική στιγμή.