Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος! Τι σημαίνει αυτό για το κάθε ζώδιο

13.05.2020
Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος! Τι σημαίνει αυτό για το κάθε ζώδιο
Ο Κρόνος, το αφεντικό του ζωδιακού κύκλου, ξεκίνησε στις 11 Μαΐου το οπισθοδρομικό του ταξίδι από το ζώδιο του Υδροχόου προς στον Αιγόκερω. Αυτή η ανάδρομη διέλευση θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι και θα καταλήξει στις 29 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όλοι θα θελήσουμε να δεσμευτούμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο καθώς θα αναζητήσουμε τρόπους να νιώσουμε αγάπη και όχι απλώς να την παρατηρήσουμε. Ενώ ο Κρόνος είναι ανάδρομος, θα επανεκτιμήσουμε με ποιον και με τι έχουμε ταυτίσει τις καρδιές μας και θα κατανοήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Θα αμφισβητήσουμε τις ιδέες μας για το πώς θα έπρεπε να είναι η αγάπη και οι σχέσεις. Τι σημαίνουν όλα αυτά για το κάθε ζώδιο; Ας δούμε τι λέει η Lisa Stardust στο Cosmopolitan.

Κριός

Εάν πρόσφατα έκανες ένα διάλειμμα από τα social media, θα σε βοήθησε να ηρεμήσεις το μυαλό σου και θα σου έδινε την ευκαιρία να εστιάσεις στον εαυτό σου. Αλλά τώρα, η αποτοξίνωση τελείωσε και θα αρχίσεις να δημοσιεύεις σέξι φωτογραφίες για να προσελκύσεις likes και αν έχεις και έναν σύντροφο, θα δημοσιεύεις και δικές του σέξι φωτογραφίες.

Ταύρος

Πάντα λαχταράς να είσαι δεσμευμένη. Αλλά τώρα που ο ήλιος λάμπει, βάζεις λίγο στον πάγο τον καλό σου, διατηρώντας τις επιλογές σου ανοιχτές στα social σε περίπτωση που συναντήσεις κάποιον που μιλάει στην ψυχή σου σε βαθύτερο επίπεδο. Μην το σταματήσεις να παίζεις σε πολλά ταμπλό.

Δίδυμοι

Είσαι έτοιμη να περάσεις σε άλλο επίπεδο σε μια σχέση και να σταματήσεις τα SMS και το FaceTime. Αλλά μην χρησιμοποιείς τακτικές χειραγώγησης για να πάρεις ότι θέλεις. Θα υπάρξει έκρηξη. Αντ 'αυτού, να κάνετε μια ώριμη συνομιλία και να του πεις τι χρειάζεσαι.

Διάβασε και αυτό: "Μαμά, γερνάω": Η ιστορία του θρυλικού τραγουδιού που ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο η Τάνια Τσανακλίδου

Καρκίνος

Φοβάσαι να κάνεις ένα βήμα παραπάνω με τον καλό σου. Αντί να κλειστείς στο καβούκι σου (όπως συνήθως), αποκάλυψε τα συναισθήματά σου. Είναι τρομακτικό, το ξέρουμε, αλλά αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Λέων

Ίσως πρόσφατα άλλαξες επίπεδο σε μια σχέση ή απλώς αρχίσες μια καινούργια. Αλλά τώρα, το ξανασκέφτεσαι. Ναι, υπάρχει πάντα το καλύτερο. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να πάρεις μια απόφαση και να την τηρήσεις.

Παρθένος

Δεν έχεις καθόλου χρόνο. Παίρνεις ικανοποίηση από τη δουλειά σου , αλλά χάνεις τις κλήσεις FaceTime με τον καλό σου. Γι 'αυτό, κάνε ότι κάνεις καλύτερα. Βγες από το πρόγραμμά σου και ισορρόπησε τα ερωτικά θέματα με τη δουλειά σου.

Ζυγός

Μην αφήνεις τις ανασφάλειες σου να σε εμποδίζουν. Αντιμετωπίζεις συναισθηματικά εμπόδια αυτήν τη στιγμή, αλλά βασίζονται στον φόβο. Μια ευκαιρία στην αγάπη μπορεί να σε ξεβολέψει αλλά αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός

Το Sexting δεν είναι σε καμία περίπτωση στο μυαλό σου, καθώς ψάχνεις μια συναισθηματική σύνδεση με τον καλό σου. Θέλεις να μιλήσετε για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τα βιβλία που έχετε διαβάσει και το περιβάλλον, καθώς προσελκύεσαι από το μυαλό του γλυκού σου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Τοξότης

Έχεις φτιάξει μια ωραία ατμόσφαιρα με τον καλό σου, αλλά τώρα κάνεις δεύτερες σκέψεις για τα συναισθήματα σου. Αντί να απομακρύνεσαι, πάρε το ρίσκο και κάνε μια ειλικρινή κουβέντα. Οι πιθανότητες είναι ότι θα σε κατανοήσει.

Αιγόκερως

Χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή λίγη επιπλέον στοργή από τους άλλους (ποιος μπορεί να σε κατηγορήσει;). Αλλά προσπάθησε να δώσεις στους φίλους σου χώρο εάν το ζητήσουν. Θυμήσου, η πραγματική δύναμη βρίσκεται μέσα σου. Μην κοιτάς προς τους άλλους για επιβεβαίωση και έγκριση. Στάσου δυνατή! Το έχεις!

Υδροχόος

Έχεις αγάπη στο μυαλό σου. Αλλά εστιάζεις πάρα πολύ σε αυτό που θέλεις να σου αρέσει και όχι σε αυτό που θέλεις πραγματικά. Ήρθε η ώρα να εστιάσεις σε εσένα!

Ιχθείς

Φοβάσαι το άγνωστο αυτήν τη στιγμή (και ποιος δεν το κάνει;). Η σύνδεση με την καλύτερη φίλη σου θα σε βοηθήσει να αισθανθείς υποστήριξη και θα σου δώσει σωστές συμβουλές για το πώς να προχωρήσεις με τους στόχους σου. Σε τελική ανάλυση, για αυτό είναι οι φίλοι.