Γιατί οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι η 23η Φεβρουαρίου θα είναι από τις καλύτερες μέρες της χρονιάς

23.02.2020
Γιατί οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι η 23η Φεβρουαρίου θα είναι από τις καλύτερες μέρες της χρονιάς
H Kυριακή 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τους αστρολόγους (και ανεξάρτητα από τους μετεωρολόγου) θα είναι μια ήμερα που θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις πράγματα με τον εαυτό σου, τους φίλους σου και να το ευχαριστηθείς όσο τίποτα: και είναι καιρός! Περάσαμε ήδη κάποιες δύσκολες στιγμές το 2020, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Λόγω της ευθυγράμμισης της Αφροδίτης (του πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς) με τον Δία (τον πλανήτη που υπόσχεται καλές στιγμές) θα αισθανθείς αισιόδοξη και έτοιμη να λάμψεις. Τα συμπαντικά vibes θα μπορέσεις να τα νιώσεις μέχρι τις 24 του μήνα, οπότε κάνε κάτι - μην τα αφήσεις να περάσουν έτσι!

Είτε είσαι μόνη είτε δεσμευμένη, χρησιμοποιήσε το mood για μια ρομαντική προοπτική. Προγραμμάτισε μια νύχτα με το αγόρι σου για να φέρετε τα πνεύματά σας (επίσης: τα σώματα σας) πιο κοντά. Τι; Δεν έχεις αγόρι; Κανόνισε ένα ραντεβού με κάποιον που θα ήθελες στο πλευρό σου. Αλλά ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις κάποια είδους σχέση, δεν έχει σημασία. Η αγάπη θα μπορούσε να σε βρει από μόνη της.

Τα social media είναι must, σωστά; Όχι ότι αν επιλέξεις να κάτσεις στο σπίτι και να μπεις στο Tinder, ξαφνικά ως δια μαγείας θα βρεις την αληθινή αγάπη (όχι ότι είναι αδύνατο να συμβεί, αλλά καλύτερα να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου!). Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη ημέρα και προσπάθησε να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου και να δημιουργήσεις νέους φίλους. Θα μας πεις μέσα σε μια μέρα; Ίσως να συμβείς αν οργανώσεις ένα σουαρέ απόψε το βράδυ στο σπίτι σου ή στο σπίτι της κολλητής σου ή αν πηγαίνατε ακόμα και σε ένα μπαρ.

Να θυμάσαι όμως ότι η ομορφιά έχει και αυτή την τιμητική της - αλλά πρόσεξε γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος. Απόφυγε να φορέσεις κάτι πολύ τολμηρό αλλά μην φοβηθείς να λάμψεις. Τι θα μπορούσες να κάνεις; Ίσως μια μάσκα προσώπου και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι αρκετά για να κάνουν τη διαφορά.

Μια προειδοποίηση, όμως. Ακριβώς επειδή αυτή η ενέργεια είναι για να την απολαύσεις, μην αρχίσεις και σπαταλάς τα χρήματά σου χωρίς αύριο. Αυτό που εμείς προτείνουμε είναι ένα καλό πάρτι, αλλά πάντα να προσέχεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Άντε άρχισε να ετοιμάζεσαι τώρα γιατί είσαι ένα αστέρι και πρέπει να λάμψεις!