Μπήκαμε στην εποχή των Ιχθύων - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου

21.02.2020
Μπήκαμε στην εποχή των Ιχθύων - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου
Πάντα όταν τελειώνει ο χειμώνας φαίνεται μια ελπίδα στον ορίζοντα. Και αυτή η ελπίδα έρχεται με τη μορφή των... ψαριών!

Ξεκινώντας από τις 19 Φεβρουαρίου 2020 και τελειώνοντας στις 20 Μαρτίου 2020, η εποχή των Ιχθύων είναι μια από τις 12 αστρολογικές εποχές. Κάθε μια φέρνει το δικό της vibe στη ζωή σου και η εποχή των Ιχθύων δεν αποτελεί εξαίρεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να περιμένεις να ασχοληθείς με την καλλιτεχνική σου πλευρά και να κάνεις μια βουτιά στις ονειροπολήσεις σου.

Φυσικά, όλο αυτό εξετάζει επιφανειακά το τι επιφυλάσσει το μέλλον για το ζώδιο σου, λέει στο womenshealthmag η Donna Page, αστρολόγος από την Ατλάντα των ΗΠΑ. Δες παρακάτω τι άλλο να περιμένεις κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων του 2020:

Τι σημαίνει, λοιπόν, η εποχή των Ιχθύων για το ζώδιο σου;

Διάβασε και αυτό: Είσαι Ιχθύς; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Δεν είναι μυστικό ότι ο χειμώνας ήταν λίγο ... δύσκολος και η εποχή των Ιχθύων είναι εδώ για να σε βγάλει από εκείνο το κρύο και εσωστρεφές mood. «Όταν μπαίνουμε στον κύκλο των Ιχθύων, υπάρχει μεγαλύτερη ενέργεια που μας παροτρύνει να επιστρέψουμε στην απόλαυση των πραγμάτων», λέει η Page.

Ταυτόχρονα, θα αρχίσεις να εξετάζεις το σενάριο για τη δουλειά των ονείρων σου. Σίγουρα, θα ήθελες να περνάς τον καιρό σου ως influencer στο Instagram, αλλά κάποια στιγμή δεν θα έχεις έμπνευση για τη φωτογραφία που θα ανεβάσεις. Αντ 'αυτού, σκέψου τη δουλειά των ονείρων σου - αυτό είναι πραγματικά εφικτό - και τι πρέπει να κάνεις για να την αποκτήσεις.

Στον τομέα των σχέσεων, η εποχή των Ιχθύων θα σου ανάψει φωτιές. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των χρημάτων, βρίσκεται στο Κριό και σε προτρέπει να κυνηγήσεις αυτό, ή μάλλον αυτόν, που θέλεις. Βλέπεις κάποιον ενδιαφέροντα τύπο στο μπαρ; Κέρασε τον ένα ποτό και, στη συνέχεια, κάνε ότι θέλεις. Εάν δεν το κάνεις εσύ, κάποια άλλη θα το κάνει και δεν θέλεις να ζήσεις με αυτή την απογοήτευση.

Έχεις ήδη σχέση; Βρες χαριτωμένους και δημιουργικούς τρόπους για να υπενθυμίσεις στον καλό σου τις διαθέσεις σου. Ίσως κρύψεις ένα σέξι σημείωμα στο σακάκι του πριν φύγει για δουλειά ή να του κάνεις εκπληξη το βράδυ με ένα σπιτικό δείπνο.

Κάθε ζώδιο θα αισθανθεί τα vibes της εποχής των Ιχθύων, αλλά οι Ιχθείς και η Παρθένος θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό, λέει η Page.

Υπάρχει κάτι άλλο αστρολογικό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων;

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 16 Φεβρουαρίου. Οπότε μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τον σύντροφο σου και / ή με συναδέλφους στον χώρο εργασίας σου, αλλά προτού ξεκινήσεις να βρίσκεσαι σε κατάσταση πλήρους κατάρρευσης, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα κακά. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα σε εμπνεύσει επίσης για να ονειρευτείς νέα μέρη για να ταξιδέψεις ή ακόμα και να ζήσεις εκεί και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις με το δεξί το καλοκαίρι σου.

Επίσης, υπάρχει μια νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 23 Φεβρουαρίου, οπότε να περιμένεις ακόμα πιο ονειρικά vibes από αυτό το γεγονός. (Είναι τελικά αυτό για το οποίο είναι γνωστό το ζώδιο των Ιχθύων). Έτσι, ναι, ετοιμάσου για ένα περιπετειώδες αστρολογικά διάστημα για το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου και τις αρχές Μαρτίου, κάτι που μπορεί να έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο στο ζώδιο σου.