Φέτος τις Απόκριες ντύσου με βάση το ζώδιό σου - Ιδού μερικές έξυπνες ιδέες

29.02.2020
Φέτος τις Απόκριες ντύσου με βάση το ζώδιό σου - Ιδού μερικές έξυπνες ιδέες
Μπορεί οι επίσημες καρναβαλικές εκδηλώσεις να ματαιώθηκαν και πάλι λόγω κορωνοϊού, όμως καραναβάλια μπορούμε να ντυθούμε... Αν δεν ξέρεις τι θα ντυθείς, σου δίνουμε μία κατεύθυνση με βάση τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Ιδού:

Κριός
Με κυβερνήτη τον πολεμοχαρή Άρη στο ζώδιό σου, η ιδανική μεταμφίεση για σένα είναι ένας χαρακτήρας που να θυμίζει Άβαταρ ή ακόμη με απλές δερμάτινες μπότες και δερμάτινο jacket, θα αναδείξουν τον μυστηριώδη χαρακτήρα σου.

Ταύρος
Είσαι λάτρης του vintage και του κλασικού και η ιδανική μεταμφίεση για σένα είναι της απόλυτης “ vintage κυρίας”. Με ένα απλό φόρεμα, λίγο κρεπάρισμα στα μαλλιά και πέρλες στο λαιμό θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Δίδυμοι
Είσαι ο εκπρόσωπος της διασκέδασης, του έξω και χωρίς αμφιβολία η στολή που σου ταιριάζει απόλυτα και που θα την ευχαριστηθείς είναι αυτή της χορεύτριας. Με ένα απλό σορτσάκι ή μια κοντή φούστα και ένα μπλουζάκι με πούλιες θα είσαι μια πολύ εντυπωσιακή χορεύτρια.

Καρκίνος
Είσαι λάτρης της οικογένειας, του σπιτιού και κυρίως της κουζίνας, φέτος τις απόκριες μπορείς να ντυθείς αυτό που αγαπάς περισσότερο, που δεν είναι άλλο από την στολή της “μαγείρισσας”. Με ρούχα που ήδη έχεις και μια απλή ποδιά, ίσως και μια κουτάλα από την κουζίνα σου, είσαι έτοιμη!

Διάβασε επίσης: Σκέφτεσαι να ντυθείς γοργόνα; Δες αυτά τα υπέροχα makeup looks

Λέων
Θέλεις πάντα να είσαι στο επίκεντρο, μιας και το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς του ζωικού βασιλείου, θέλει να ξεχωρίζει. Ένας χαρακτήρας από το Game of Thrones θα σου ταίριαζε απόλυτα και σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος.

Παρθένος
Είσαι η ήσυχη, τακτική και συνεπής του ζωδιακού κύκλου. Οι απόκριες είναι η ευκαιρία σου να ξεφύγεις από το πρόγραμμα που ακολουθείς κατά γράμμα και να ντυθείς κάτι τελείως διαφορετικό με σένα, όπως μια “ροκ σταρ” με ρούχα που ήδη έχεις. Εντελώς αντισυμβατική και κόντρα στον χαρακτήρα σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Ζυγός
Με κυβερνήτη του ζωδίου σου την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς μόνο μια στολή που αναδεικνύει το στυλ και την γοητεία σου θα επιλέξεις. Δεν είναι άλλη από την αρχαία Ελληνίδα θεά Αφροδίτη, με μακρύ αέρινο φόρεμα και πιασμένα τα μαλλιά σου θα είσαι άψογη.

Σκορπιός
Το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού είναι το δικό σου και δεν θα μπορούσες να μην τονίσεις την μοναδική αυτή σεξουαλικότητα σου. Η ιδανική μεταμφίεση για σένα είναι σέξι βαμπίρ! Φόρεσε ότι δερμάτινο ρούχο έχεις στην γκαρνταρόμπα σου θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τοξότης
Σαν γνήσια Τοξοτίνα λατρεύεις τα ταξίδια, τις φιλοσοφικές συζητήσεις και πάντα ονειρευόσουν να γίνεις δασκάλα. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μεταμφιεστείς και να παίξεις τον ρόλο που σου ταιριάζει απόλυτα με ρούχα απλά, λιτά που σίγουρα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Διάβασε επίσης: Τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου στο κρεβάτι - Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Αιγόκερως
Δυναμική, οργανωτική, με υψηλούς στόχους, συναγωνίζεσαι επάξια το ανδρικό φύλο. Η ιδανική στολή λοιπόν για σένα δεν είναι άλλη από την απόλυτη μεταμφίεση σου σε “άντρα”. Ένα παντελόνι και μια γραβάτα είναι αρκετά για να εντυπωσιάσεις.

Υδροχόος
Αισιόδοξη, ταξιδεύεις με τις σκέψεις σου κάνοντας όνειρα. Είσαι ελεύθερη φύση και μέσα σου υπάρχει ένα κορίτσι που συνεχώς θέλει να βγαίνει στην επιφάνεια. Η μεταμφίεση που σου ταιριάζει απόλυτα είναι αυτή της “μαθήτριας”. Κάνε τα μαλλιά σου κοτσιδάκια και απόλαυσε την παιδικότητα σου.

Ιχθείς
Γεμάτες φαντασία και συναισθήματα, σου αρέσει να εκφράζεσαι μέσα από την μουσική. Η κατάλληλη στολή λοιπόν για σένα δεν είναι άλλη από αυτή της ποπ σταρ . Μπορείς να την υποστηρίξεις 100%!