Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2020 θα είναι καλύτερος για αυτά τα 3 ζώδια

18.02.2020
Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2020 θα είναι καλύτερος για αυτά τα 3 ζώδια
Εάν πιστεύεις στην αστρολογία, τότε πιθανότατα έχεις αναρωτηθεί κάποια στιγμή στη ζωή σου «μήπως είναι ανάδρομος ο Ερμής;». Όλα ξεκινούν με κάτι υπερβολικά αμήχανο ή ενοχλητικό, όπως το να χαλάσει το αυτοκίνητό σου στο δρόμο για μια σημαντική συνάντηση ή να στείλεις κατά λάθος στο email του αφεντικού σου τα εισιτήρια μιας συναυλίας, λίγο μετά την άδεια που ζήτησες επικαλούμενη μια ξαφνική αδιαθεσία. Εκεί, λοιπόν, αναρωτιέσαι αν η αστρολογία είχε κάτι να κάνει με την κακή σου τύχη. Λοιπόν, αν και ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι ποτέ "καλά νέα" αλλά, αυτός ο χειμωνιάτικος ανάδρομος που ξεκίνησε στις 16 Φεβρουαρίου θα είναι πιο... ελαφρύς για αυτά τα τρία ζώδια, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η Roya Backlund του Elite Daily.

Καρκίνος: Έχεις μια έμπνευση για το πώς να ζήσεις τη ζωή σου

Έχεις χάσει χρόνο σε πράγματα που πραγματικά δεν έχουν σημασία; Η κακή σου συμπεριφορά έχει σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου; Έχεις την τάση να παίζεις με ασφάλεια αντί να διακινδυνεύσεις; Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις όλους τους τρόπους με τους οποίους δεν ζεις τη ζωή σου στο έπακρο, Καρκίνε. Μπορεί να ήρθε ο καιρός να αρχίσεις να πιστεύεις στο τι έχει να προσφέρει η ζωή. Είσαι περιτριγυρισμένη από ευκαιρίες και υπάρχει πάντα μια περιπέτεια για να ανακαλυφθεί. Γιατί να χάσεις χρόνο;

Διάβασε και αυτό: Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι πιθανότητες έχεις να γίνεις δισεκατομμυριούχος

Σκορπιός: Θα επηρεαστείς από κάτι αναπάντεχο

Ήρθε η ώρα να ξαναβρείς τη δημιουργική σου σπίθα, Σκορπιέ. Εάν αισθάνεσαι ότι έχασες την έμπνευση σου ή βαρέθηκες με αυτό που κάνεις, ήρθε η ώρα να ζωντανέψεις τα πράγματα, αγγίζοντας την ρομαντική πλευρά σου. Τι πραγματικά κάνει την καρδιά σου να φτερουγίσει; Τι σου άρεσε να κάνεις όταν ήσουν μικρό παιδί; Τι σε έκανε να ερωτευτείς; Θυμήσου όλα αυτά. Ίσως να ανακαλύψεις ότι ενδιαφέρεσαι για μια καλλιτεχνική προσπάθεια που εγκατέλειψες στο παρελθόν. Μπορεί και να θυμηθείς και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Όλα αυτά έχουν σκοπό να σου υπενθυμίσουν ποια είσαι.

Ιχθείς: Ευκαιρία να ξαναγνωρίσεις τον εαυτό σου

Επειδή ο ανάδρομος Ερμής λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σου, είσαι αναγκασμένη να επηρεαστείς από τις επιπτώσεις του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ακόμα στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, βοηθώντας σε να ξαναγνωρίσεις τον εαυτό σου. Αυτός ο ανάδρομος είναι μια κατάλληλη στιγμή για να έρθεις σε επαφή με την αυτοπεποίθηση σου. Ο καλύτερος τρόπος να εστιάσεις στη δύναμή σου είναι να αναγνωρίσεις τα πάντα γύρω από σένα που σε κάνουν τόσο μοναδική. Κανείς άλλος δεν έχει αυτό που έχεις, Ιχθύ. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να το θυμάσαι αυτό.