Πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2020: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο άσχημα αυτή την περίοδο

17.02.2020
Πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2020: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο άσχημα αυτή την περίοδο
Ο ανάδρομος Ερμής κάνει τους γύρους του για άλλη μια φορά. Αυτή η διαμετακόμιση, που ξεκίνησε στις 16 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Μαρτίου, τείνει να προκαλέσει αναταραχές στη ζωή σου, όπως η ξαφνική επιστροφή ενός πρώην, τα καθημερινά ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα, οι καθυστερημένες πτήσεις ακόμα και το κατά λάθος like σε στο instagram μιας φίλης σου που έχεις μαλώσει. Βασικά, οτιδήποτε είναι απογοητευτικό, είναι κάτι που θα συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ανάδρομου Ερμή. Αυτό συμβαίνει όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας και της διαδικασίας σκέψης είναι εκτός ελέγχου. Ο καθένας θα επηρεαστεί από αυτό, αλλά αυτά τα ζώδια θα έχουν τον χειρότερο ανάδρομο Ερμή αυτής της σεζόν:

Κριός: Μπορεί να σου φανεί δυσάρεστο να περνάς χρόνο μόνη σου

Το γνωρίζεις Κριέ ότι συχνά είσαι μια θορυβώδης παρουσία. Ο κόσμος μπορεί πάντα να βασιστεί σε σένα για να κάνεις μια θριαμβευτική είσοδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να αισθανθείς περίεργα όταν αρχίσεις να απομακρύνεσαι από τον κόσμο κατά τη διάρκεια αυτού του επερχόμενου ανάδρομου Ερμή. Ίσως ξαφνικά να χρειαστείς να κάνεις ένα διάλειμμα από την κοινωνική σου ζωή, ώστε να μπορέσεις να ξεκουραστείς. Ωστόσο, μην πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι μόνη σου μόνο και μόνο επειδή προτιμάς να είσαι μόνη σου. Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στη μοναξιά και την απομόνωση. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να μην περνάς χρόνο με κανέναν παρά μόνον με τον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Ίσως να αισθανθείς απογοητευμένη με την καριέρα σου

Ο ανάδρομος Ερμής είναι πάντα ένα πρόβλημα για σένα, Δίδυμε. Αυτός είναι, εξάλλου, ο κυβερνών πλανήτης σου. Αυτή τη φορά, μπορεί να διαπιστώσεις ότι έχει επιπτώσεις στην καριέρα σου και ίσως ακόμη και τη φήμη σου. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι μια εξέλιξη καριέρας την οποία περίμενες δεν προχωράει με τον τρόπο που θα ήθελες. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσεις ότι είσαι αφοσιωμένη σε μια λάθος καριέρα. Αυτό είναι σοβαρό πράγμα, αλλά μπορείς να αισθανθείς άνετη με το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις ακόμα σημαντικές αποφάσεις. Μάθε να τα βγάζεις πέρα. Η σωστή ευκαιρία θα εμφανιστεί όταν πρέπει.

Παρθένος: Μπορείτε να βλέπεις σημάδια ότι η σχέση σου δεν είναι υγιής

Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι ενοχλητικός, αλλά κανείς δεν γνωρίζει το βάθος αυτής της απογοήτευσης , όπως εσύ, Παρθένε. Επειδή ο Ερμής είναι ο κυβερνών πλανήτης σου, η ανάδρομη πορεία του μπορεί να φανεί λίγο έντονη για σένα. Αυτή τη φορά, έχει τη δύναμη να προκαλέσει συγκρούσεις και κακή επικοινωνία στις σχέσεις σου. Μπορεί ακόμη και να σε φέρει πίσω σε επαφή με έναν πρώην σου, θέτοντας σε αμφισβήτηση την απόφασή σου να τον αφήσεις πίσω. Τα συναισθήματά σου μπορεί να σε ξεγελάσουν, Παρθένε. Όρισε τα όριά σου και θυμήσου ότι υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είναι ο πρώην.