Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 24 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου

24.10.2016
Η νεά εβδομάδα ξεκίνησε και δεν μένει να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός:

Αρκετά ενδιαφέρουσα φαίνεται η τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη και η νέα Σελήνη που θα γίνει στις 30 στον Σκορπιό, πέρα από τη βοήθεια στα πρακτικά, θα συνδράμει και στην ψυχολογική σας κατάσταση.

Ταύρος:

Ο Οκτώβρης οδεύει προς το τέλος του και από την Τρίτη και μετά θα πρέπει να αυξήσετε την προσοχή και την παρατηρητικότητά σας καθώς ο Ερμής παίρνει θέση απέναντί σας. Παράλληλα στις 30 απέναντί σας στον Σκορπιό θα γίνει και μια νέα Σελήνη.

Δίδυμοι:

Επικεντρωθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά. Ερευνήστε κάθε δυνατότητα που θα σας προσφέρει να βελτιώσετε τη θέση σας ή να κάνετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας πιο ελκυστικά.

Καρκίνος:

Ο Οκτώβρης τείνει να ολοκληρώσει τον κύκλο του και αυτή η τελευταία εβδομάδα του αλλάζει κάπως το πλανητικό σκηνικό προς το καλύτερο για σας: Είναι οι ενδείξεις πάνω σ' αυτό που θα πληθαίνουν.

Λέων:

Μάλλον οι δύο πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι όπως λέμε... όλα τα λεφτά, αφού μόνο Κυριακή 23 και Δευτέρα 24 έχετε τον ευνοϊκό πλανητικό συνδυασμό του Ερμή και της Αφροδίτης.

Παρθένος:

Ανικανοποίητα συναισθήματα. Στενότητα με τα οικονομικά ή έξοδα που δεν είχατε προβλέψει. Είναι πιθανά όλα αυτά, αφού η αρμόδια Αφροδίτη κάνει... νάζια από τις 18 Οκτώβρη και μετά.

Ζυγός:

Ο Οκτώβρης κλείνει συμπαθητικά, αν και ακόμα δεν μπορεί να πει κανείς ότι έως και τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη δεν θα υπάρχουν αιτίες για ανησυχία, εκνευρισμό και ανασφάλειες.

Σκορπιός:

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μας -23/10- συμπίπτει με το ξεκίνημα του κύκλου των γενεθλίων σας για τη φετινή χρονιά. Χρόνια πολλά και καλά.

Τοξότης:

Το μίνι... ταξιδάκι της Αφροδίτης στο ζώδιό σας συνεχίζεται έως και τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη και η εύνοιά της μπορεί να δώσει λίγο... βάλσαμο στα «χτυπήματα» του Ποσειδώνα και του Κρόνου που ταλαιπωρούν ο μεν πρώτος εσάς του Νοέμβρη, ο δε δεύτερος εσάς του δεύτερου δεκαημέρου περισσότερο.

Αιγόκερως:

Είναι φυσικό ο Αρης στο ζώδιό σας -και μάλιστα με την αρνητική σύμπραξη του Ερμή έως τις 24- να ενισχύει τον εκνευρισμό, την ανησυχία και τον ανταγωνισμό σε σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος:

Ασφαλώς και δεν σας εγκαταλείπει ολοσχερώς η «τύχη» σας από αυτήν την εβδομάδα και μετά, αλλά μπορεί κάπως όσο ο Οκτώβρης κατεβαίνει προς το τέλος του να αναφύονται θέματα που απαιτούν πιο σύνθετους χειρισμούς.

Ιχθείς:

Δισταγμοί, ανησυχία, δύσκολες αποφάσεις και επιλογές τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά, αλλά αυτή η τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη είναι σίγουρα πιο ευνοϊκή για σας ιδιαίτερα προς το τέλος της.