Η Ελένη Μενεγάκη στο αστρολογικό μικροσκόπιο!

02.11.2016
Η βασίλισσα της τηλεθέασης μπαίνει στο αστρολογικό μας μικροσκόπιο και αποκαλύπτει το προφίλ της επιτυχίας της.

1. Πως αντιμετωπίζει τη ζωή και πως την βλέπουν οι άλλοι

Η Ελένη Μενεγάκη είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό, κάτι που της δίνει αμεσότητα, ειλικρίνεια και την κάνει να διεκδικεί τις επιθυμίες της. Της αρέσει η πρωτοτυπία και ρισκάρει. Οι άνθρωποι γύρω της βλέπουν μια συγκεκριμένη της πτυχή ?είτε την ευάλωτη και ανασφαλή πλευρά της είτε ως ένα δυνατό και επιτυχημένο πρόσωπο.

• Είναι γεννημένη σε μέρα Ερμή και σε ώρα Δία, και σε προηγούμενη ώρα Κρόνου και επόμενη Άρη, που την κάνει πολύ επικοινωνιακή και της δίνει μεγάλη ώθηση για την επιτυχία, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο με δυναμισμό και τόλμη.

2ο εσωτερικός κόσmος και η ώθηση

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό και στον 7ο οίκο, είναι συναισθηματικά πολύπλοκη, δεν είναι ένα πρόσωπο που είναι εύκολο να γνωρίσουν και να κατανοήσουν απόλυτα οι άλλοι, παρά μόνον εκείνοι στους οποίους επιτρέπει η ίδια να εισβάλουν στον εσωτερικό της κόσμο. Είναι πολύ ενστικτώδης και διαισθητική, έχει άμεση επαφή με τον ψυχισμό των άλλων και πολλές φορές τα συναισθήματα και αυτά που αντιλαμβάνεται για τους άλλους είναι βαθύτερα από όσο μπορεί να εκφράσει. Δίνει πολύ μεγάλο κομμάτι της δημιουργικής της ενέργειας στις σχέσεις της με τους άλλους.

• Με τον Ήλιο να κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, έχει σταθερή στάση απέναντι στη ζωή και είναι ιδιαίτερα υπεύθυνη και πειθαρχημένη ως προς τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας. Έχει την τάση να εργάζεται υπέρ το δέον για όσα επιθυμεί να πετύχει.

3. Ψυχισμός και ικανότητές

Με τον Ερμή στον Ζυγό στον 7ο οίκο, βλέπει εύκολα τις πολύπλευρες πτυχές κάθε θέματος και καταφέρνει να διαπραγματεύεται σωστά όταν χρειάζεται.

• Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τη Σελήνη, έκανε σίγουρη την ενασχόλησή της με την τηλεόραση και την καλή εφαρμογή των ιδεών της. Μπορεί να συνεργαστεί και να κατανοεί καλά τις γυναίκες και τη θηλυκή πλευρά της ζωής. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, όμως, μπορεί να τη φέρει σε έντονες εκρήξεις όταν υφίσταται συναισθηματική πίεση.

4. Συναισθηmατικός κόσmος

Με τη Σελήνη στους Διδύμους και στον 3ο οίκο, έχει ψυχική διορατικότητα, αν και είναι επιφυλακτική στις προσωπικές τις σχέσεις, και προσπαθεί να λύσει κάθε διαφορά με τη λογική και τη συζήτηση. Αισθάνεται όμορφα κοντά σε άτομα με τα οποία μπορεί να μοιραστεί σκέψεις και τις ίδιες ψυχικές δονήσεις. Οι συζητήσεις και ο λόγος γενικότερα είναι πολύ σημαντικά για εκείνη.

• Το τετράγωνο που κάνει η Σελήνη με τον Πλούτωνα της δίνει έντονες επιθυμίες και συναισθήματα, ιδιαίτερα για όσους αγαπά, και αυτό μπορεί να γίνει επώδυνο όταν κάτι δεν είναι υλοποιήσιμο. Όμως, όταν χρειαστεί σπάει τα δεσμά της με το παρελθόν, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον.

• Το τρίγωνο με τον Δία πάλι, την κάνει ιδιαίτερα ευχάριστη στους γύρω της, αν και πολύ πρόθυμη για τους άλλους ?κάτι που πολλές φορές δεν εκτιμάται όσο θα έπρεπε.

• Έλκεται από τη φινέτσα και την ευγένεια των άλλων με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον 7ο οίκο, έχει ανάγκη από έναν στοργικό σύντροφο για να μοιραστεί τη ζωή της και μπορεί να εξομαλύνει δυσάρεστες καταστάσεις στις σχέσεις της.

• Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία τής δίνει μεγάλη δοτικότητα και ευγένεια, έχει μια πολύ ευχάριστη και δεκτική στάση προς τους άλλους και τείνει να αναδεικνύει την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων γύρω της.

5. Φφιλοδοξία και στόχοι

Ο Άρης στον Αιγόκερω και στον 10ο οίκο δείχνει την επιτυχημένη της πορεία στη καριέρα της, τη γεμίζει φιλοδοξίες αλλά και πειθαρχία και επιμονή για την ολοκλήρωση των στόχων της. Κατευθύνει την ενέργειά της σωστά και έχει τον έλεγχο των καταστάσεων. Έχει πολύ καλό τρόπο σκέψης και μεγάλο ένστικτο για την καριέρα της.

• Το τετράγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει την έντονη ανάγκη για μεγάλα επιτεύγματα, ισχυρή θέληση. Είναι διακριτική, αν και πάντα, ακόμα και έπειτα από μεγάλες επιτυχίες, υπάρχει η αίσθηση του ανικανοποίητου.

• Το εξάγωνο που κάνει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, πάλι, φανερώνει τις δημιουργικές λύσεις που πάντα βρίσκει και την πρωτότυπη προσέγγιση στα επαγγελματικά της.

6. Αλλες επιρροές

Με τον Δία στον Ζυγό και στον 7ο οίκο, έχει μεγάλη διπλωματία, ευελιξία και γνωρίζει καλά πως πρέπει να συμπεριφερθεί για να κατακτήσει κάθε στόχο ή άνθρωπό που συναντάει. Είναι πολύ επικοινωνιακή και μπορεί να συναναστραφεί εύκολα με άτομα που διαφέρουν από εκείνη. Έχει ανάγκη από έναν σύντροφο που μπορεί να της προσφέρει στήριξη και όχι περιορισμούς.

• Ο Κρόνος στον Ταύρο και στον 1ο οίκο, δείχνει μια ώριμη αλλά και πολλές φορές περιοριστική στάση απέναντι στη ζωή. Μπορεί να υποτιμάει ή να μην έχει εκτιμήσει τα όσα έχει καταφέρει ως τώρα, πράγμα που φέρνει μια αίσθηση ανασφάλειας.

• Με τον Ουρανό στο Ζυγό και στον 6ο οίκο, ζητά σεβασμό και είναι επιλεκτική με τους ανθρώπους που συνεργάζεται. Η πρωτοπορία πάντα είναι κάτι που την ενθουσιάζει, όπως και οι εναλλακτικοί τρόποι χειρισμού στα επαγγελματικά της ?αν και θα πρέπει να τηρηθεί καλή στρατηγική στον εργασιακό τομέα για να αποφύγει αλλαγές που ίσως αποφέρουν απώλειες.

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

Πηγή: Astra & Orama