Οι συμβουλές ομορφιάς του σαββατοκύριακου ανάλογα με το ζώδιό σου

21.10.2016
Δεν έχει σημασία πώς θα είναι ο καιρός. Ούτε έχει καμία σημασία αν χάλασαν τα σχέδια σου γα το σαββατοκύριακο. Δεν έχει σημασία καν αν θα βγεις από το σπίτι. Το να νιώθεις όμορφη όμως έχει μεγάλη σημασία κάθε ημέρα της εβδομάδας και ειδικά αυτές τις δυο μερούλες που έχεις στη διάθεσή σου για να χαρείς την οικογένεια σου, τους φίλους και το σπίτι σου. Αυτό το σαββατοκλυριακο λοιπόν νιώσε όμορφη όπου και αν βρεθείς, ότι και αν κάνεις, όπως και να έρθουν τα πράγματα ακολουθώντας τις συμβουλές της beauty editor Ελένης Αναστασάκη χωρίς να ξεχνάς... "Δεν υπάρχει κανένα καλλυντικό για την ομορφιά σου σαν την ευτυχία. "- Maria Mitchell

Κριός:

Μπορεί τα χρήματα να μπορούν να λύσουν αρκετά μας προβλήματα όμως δεν θα σου τα λύσουν όλα τα θέματα ομορφιάς αυτό το σαββατοκύριακο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φορέσεις τα πιο άνετα σου παπούτσια, να απλώσεις μια στρώση μάσκαρα και λίγο κονσίλερ και να βγεις μια βόλτα εκεί έξω να απολαύσεις την ημέρα. Απλά και όμορφα.

Ταύρος:

Φυσικά και θέλεις να νιώθεις όμορφη κάθε μέρα χωρίς να αλλάζεις στο ελάχιστο τη ρουτίνα της ομορφιάς σου, αλλά αναρωτήθηκες πότε ήταν η τελευταία φορά που βάφτηκες και ένιωσες όμορφα; Ή έστω πότε άλλαξες έστω και κάτι λίγο στο καθημερινό σου μακιγιάζ; Αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν είναι ευκαιρία να φορέσεις το φλογερό σου κόκκινο κραγιόν ακόμη και αν δεν το συνηθίζεις και να εντυπωσιάσεις τους πάντες!

Δίδυμοι:

Φυσικά και δεν έχεις χρόνο για να κάνεις Beauté αφού έχεις τόσα άλλα πράγματα στη λίστα σου όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να βαφτείς στο αυτοκίνητο, στο φανάρι και να κάνεις ενυδάτωση της επιδερμίδας σου το βράδυ που κοιμάσαι. Για σκέψου το...Θέληση να υπάρχει και όλα γίνοναι.

Καρκίνος:

Δεν χρειάζεσαι πολλά για να βγεις από το σπίτι αυτό το σαββατοκύριακο, απλά μια βόλτα στα μαγαζιά για να πάρεις λίγο αέρα. Φόρεσε το αγαπημένο σου άρωμα και λίγη μάσκαρα και πιάσε στο ένα πλάι τα μαλλιά σου και θα δεις πώς θα αλλάξεις αμέσως διάθεση και ψυχολογία.

Λέων:

Ξέρεις πώς να ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος. Αυτό το σαββατοκύριακο ανάλογα πάντα με το πρόγραμμά σου μπορείς να επενδύσεις σε ένα εντυπωσιακό σμόκι-άι με γκρι σκιά βάσης και έντονα κόκκινα χείλη για το ποτό ή σε μια γραμμή με έντονο χρώμα στα βλέφαρα που θα έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα και δεν είναι άλλο από το να τραβήξεις το ενδιαφέρον.

Παρθένος:

Φυσικά και έχεις γενικά ένα θέμα με την... διακριτικότητα και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει και την εμφάνιση σου. Γι αυτό το σαββατοκύριακό όμως μπορείς άνετα να προτιμήσεις ένα φυσικό χρώμα για τα χείλη σου και ένα πιο έντονο μακιγιάζ για τα μάτια σου με σκιά σε χάλκινη απόχρωση που είναι η απόλυτη τάση για να ξεχωρίσεις ...διακτριτικά.

Ζυγός:

Δεν χωράει αμφιβολία πως θα πας τη βόλτα σου το Σάββατο ή την Κυριακή και δεν μένει παρά να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά kai να την φέρεις στο ένα πλάι επενδύοντας στις αγαπημένες σου γήινες αποχρώσεις για το μακιγιάζ σου.

Σκορπιός:

Ναι το κόκκινο χρώμα στα χείλη θα αποθεώσει την σεξουαλικότητά σου αλλά θα τραβήξει και επάνω σου τα βλέμματα. Απλά δεν ξέρω σίγουρα αν το θέλεις αυτό... Μην ξεχάσεις αυτό το διήμερο πως ακόμη και ένα απλό ντύσιμο είναι ικανό να αλλάξει τελείως με το κατάλληλο μακιγιάζ.

Τοξότης:

Πειραματίσου! Ανακάλυψε τα νέα χρώματα στο μακιγιάζ για τα μάτια και τα χείλη σου έτσι ώστε να καταλήξεις ποια είναι εκείνα που σου ταιριάζουν και σου αλλάζουν την ψυχολογία και εφάρμοσέ τα άμεσα.

Αιγόκερως:

Αν αυτό το σαββατοκύριακό δεν έχεις όρεξη ούτε από το κρεβάτι να σηκωθείς, οπότε κάνε μόνο τα βασικά. Επένδυσε στον κατάλληλο καθαρισμό προσώπου και δες την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή απο ποτέ. Είναι σημαντικό να βρεις λίγα λεπτά για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου.

Υδροχόος:

Τι μέρα είναι; Μα Σάββατο! Αφιέρωσε αυτή τη μέρα ή έστω λίγες ώρες ή και μερικά λεπτά ακόμη στον εαυτό σου. Ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη. Αν δεις πως σε "τραβάει" το δέρμα σου και έχεις ξεχάσει να απλώσεις την ευδατική σου τότε καλό είναι να ξεκινήσεις από εκεί. Η αψεγαδιαστη επιδερμίδα μην ξεχνάς πως είναι η βάση για κάθε υπέροχο μακιγιάζ.

Ιχθείς:

Eυκαιρία για καλλωπισμό! Μη μου πεις πως δεν φλερτάρεις με την ιδέα του να μαζευτείς με τις κολλητές και να κάνετε μάσκες ομροφιάς και να χτενίζετε η μία τα μαλλιά της άλλης! Αν από την άλλη αν αποφασίσεις να βγεις δοκίμασε ένα χαμηλό κότσο, ένα φυσικό ροζ χρώμα στα χείλη και φόρεσε το πιο γλυκό σου χαμόγελο.