Η Αφροδίτη στον Τοξότη βάζει φωτιά στα ερωτικά σου

18.10.2016
Η αγάπη και οι ερωτικές σχέσεις γίνονται απλές ειδικά τώρα με τον πλανήτη του έρωτα και της αγάπης να δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφό σου αλλά και να ανακαλύψεις πολλά καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου.
Όταν ο πλανήτης της αγάπης, του έρωτα και της ομορφιάς, η Αφροδίτη βρίσκεται στον χαρούμενο και τυχερό πλανήτη του Τοξότη σήμερα, το μόνο σίγουρο είναι πως η προσοχή των φίλων σου αλλά και του συντρόφου σου είναι όλη στραμμένη σε εσένα.
Φυσικά και στον Τοξότη δεν αρέσει καθόλου να νιώθει πως είναι πιεσμένος και περιορισμένος, οπότε μέχρι ο πλανήτης της αγάπης να μετακινηθεί προς το ζώδιο του Αιγόκερω - στις 11 Νοεμβρίου- καλά θα κάνεις να κρατήσεις τα πράγματα απλά και χαλαρά.
Τώρα λοιπόν είναι η ώρα που πρέπει να ζήσουμε τη ζωή μας και να είναι όσο γίνεται πιο γεμάτη , να ταξιδέψουμε και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα αλλά και να φροντίσουεμ τον εαυτό μας. Η ομορφιά μας και η σχέση μας πάντα είναι προτεραιότητα αλλά ειδικά τώρα καλό είναι να έχει την προσοχή μας.

Γενικά αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μάθουμε νέα πράγματα από μαθήματα ζωγραφικής μέχρι χορό αλλά και να ανανεωθούμε τέλεια και αυτό έχει αντίκτυπο και στη σχέση σου. Αυτό σημαίνει πως τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε τα μαλλιά μας ή να κάνουμε όλες τις αλλαγές που μπορούμε για να νιώθουμε όμορφα και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον καλό σου.

Φυσικά κανείς δεν είπε να αφήσεις στην άκρη τον σύντροφο και τη δουλειά σου- το αντίθετο μάλιστα- μέσα στην καθημερινότητά σου να βρεις και κάτι που να σε ενθουσιάσει και να σε ανανεώσει. Το να νιώθεις καλύτερα με το σώμα και το κορμί σου σε κάνεις νανιώθεις πιο όμορφα και με τον σύντροφό σου.

Το κλειδί για να πάνε όλα όπως τα θέλεις με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη αν είσαι ελεύθερη είναι να κρατήσεις την αγάπη σε απλά και χαλάρα επίπεδα ενώ αν είσαι σε σχέση να κάνεις βήματα χωρίς όμως να νιώθει ο σύντροφος σου πως απειλείται από τα νέα σου ενδιαφέροντα ή τις νέες σου παρέες.

Με τον σύντροφο σου αναμένεται να πέρασεις μοναδικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα αφού νιώθεις υπέροχα με τον εαυτό σου και αυτό φαίνεται και εκεί.