Δεκέμβριος 2015: Μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου αυτό το μήνα

04.12.2015
Μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου και προετοιμάσου κατάλληλα! Κάνε κλικ στο ζώδιό σου για να δεις την πρόβλεψη για το μήνα Δεκέμβριο.

Κριός:

Η Αφροδίτη- σχέσεις συμπάθειες, ερωτικοί δεσμοί- από τις 5 και μετά και έως τις 29 θα βρίσκεται στον Σκορπιό.

Ταύρος:

Σύσφιγξη φιλικών, κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων, αλλά και νέες χρήσιμες και ευχάριστες γνωριμίες προβλέπονται στον τελευταίο μήνα του χρόνου.

Δίδυμοι:

Μια τάση εσωστρέφειας και κλεισίματος στον εαυτό σας πιστεύοντας ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει είναι φυσικές σκέψεις και αντιδράσεις όταν μας πλησιάζει το κρύο χέρι του Κρόνου.

Καρκίνος:

Επί τάπητος όλα τα μεγάλα πάθη, οι εξαρτήσεις, οι συγκλίσεις αλλά και οι διαφορές.

Λέων:

Περισσότερο ανοιχτοί στη δημιουργία και την ενδυνάμωση σχέσεων, χρήσιμων και ευχάριστων θα είστε έως και τις 9.

Παρθένος:
Κάπως ελαττωματική επικοινωνία και συνεννόηση με τους γύρω σας είναι πιθανόν να υπάρχει έως τις 9.

Ζυγός:

Με την Αφροδίτη μέχρι τις 4 στο ζώδιό σας αισθάνεστε ότι είστε ξεχωριστοί, λαμπεροί, μοναδικοί διπλωμάτες και προπαντός ότι τα καταφέρνετε όλα.

Σκορπιός:

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5/12, ποιος άλλος μπορεί να είναι τόσο βαθύτατα ερωτικός, αισθησιακός, πλάνος αλλά και καχύποπτος;

Τοξότης:

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και τον Άρη να βρίσκεται στον Ζυγό σε μια αδύναμη θέση, είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να συνεχίσετε τις σοβαρές προσπάθειες για να δείξετε στον σύντροφό σας πως όσα λάθη και όσα προβλήματα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα δεν οφείλονταν στη θέλησή σας αλλά σε μια παρανόηση της πραγματικότητας, καθώς είστε επιρρεπείς σε κόλακες και φίλους.

Αιγόκερως:

Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς είναι καλός για να κάνετε έναν απολογισμό.

Υδροχόος:

Για εσάς τα πράγματα είναι και καλά και... αιχμηρά. Ο Άρης με τον Ήλιο σε καλή όψη, αλλά σε δυσαρμονία με τον Ουρανό, δημιουργεί ένα σύνθετο κλίμα στην ερωτική σκακιέρα, όπου θα κερδίσετε κάποιες κινήσεις, αλλά θα χάσετε κάποιες άλλες.

Ιχθείς:


Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό πρόκειται να βοηθήσει τη βελτίωση ερωτικών και φιλικών σχέσεων.