Ξέρεις πόσα stories μπορείς να δημοσιεύεις κάθε μέρα στο Ιnstagram;

01.04.2019
Ξέρεις πόσα stories μπορείς να δημοσιεύεις κάθε μέρα στο Ιnstagram;
Υπάρχει ένα όριο -όπως σε όλα τα πράγματα. Το γνωρίζεις;

Ποιος δεν θέλει να ανεβάσει ένα καλό story στο Instagram; Όπως ίσως θα ξέρεις αντί να δημοσιεύσεις απλά μια φωτογραφία, μπορείς να ποστάρεις κυριολεκτικά ολόκληρη την ημέρα σου σε διαδοχικά stories. Επιπλέον, μπορείς να δεις ποιος σε «παρακολουθεί» (και αντίστροφα, δυστυχώς). Όπως και το Snapchat, τα Instagram stories έχουν φίλτρα, GIF, αυτοκόλλητα, γραμματοσειρές άλλα και είναι ένας λιγότερο μόνιμος τρόπος να ενημερώνεις τους followers σου για τις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Και ενώ εσύ δημοσιεύεις μόνο μερικά stories ίσως να σου έχει τύχει να εκνευριστείς όταν κάποιος που ακολουθείς ανεβάζει πάνω από 50 στη σειρά; Άραγε έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν υπάρχει όριο για τον αριθμό των Instagram Stories που μπορείς να δημοσιεύσεις σε μια μέρα; Λοιπόν, ένας τύπος μπήκε στη διαδικασία να το ψάξει και τώρα έχουμε μια απάντηση.

Ο συντάκτης του Mashable, Raymond Wong δημοσίευσε μια σειρά από stories σε μια μέρα, κατά την επίσκεψή του στην Ιαπωνία, αλλά παρατήρησε ότι μετά από περίπου τρεις ώρες, άρχισαν να εξαφανίζονται. Και τότε συνειδητοποίησε ότι υπάρχει ένα όριο στον αριθμό των stories που μπορείς να δημοσιεύσεις στη διάρκεια μιας ημέρας. «Αποδεικνύεται ότι 100 κλιπ είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορούν να αναρτηθούν στα Instagram stories εντός 24 ωρών», έγραψε. «Αν ποστάρεις περισσότερα θα διαγραφούν αυτά που ανέβασες πρώτα. Έπρεπε κυριολεκτικά να μετρήσω τον αριθμό των κλιπ στα Instagram Stories για να το καταλάβω».

Διάβασε επίσης: Ξενυχτάς στα social media; Δες τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις την επόμενη μέρα

Ο Wong επιβεβαιώθηκε μάλιστα και από τo ίδιο το Instagram ότι η θεωρία του είναι σωστή. «Το Instagram επιβεβαίωσε στο Mashable ότι 100 κλιπ (φωτογραφίες ή βίντεο) είναι πράγματι ο μέγιστος αριθμός των stories του Instagram που μπορούν να αναρτηθούν ταυτόχρονα», δήλωσε. Η αλήθεια είναι ότι είναι σχεδόν απίθανο να ανεβάζαμε ποτέ έναν τέτοιο αριθμό σε μια μόνο μέρα (εντάξει, ίσως ανεβάζαμε τόσα πολλά stories σε μια συναυλία), αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι υπάρχει ένα όριο.