Λόγοι για να σε ζηλεύουν ακόμη κι οι σταρ

25.01.2016
Κι όμως υπάρχουν λόγοι για τους οποίους θα σε ζήλευαν ακόμη και οι πιο μεγάλοι σταρ. Μάθε γιατί...

Από τη Δήμητρα Γκούντρα

Αν πιάνεις συχνά τον εαυτό στο να ζηλεύεις για τη φήμη και τη δόξα γνωστών σου ή διάσημων της σόουμπιζ, σου δίνουμε μερικούς λόγους για να σταματήσεις να το κάνεις.

Μάθε όλα όσα απολαμβάνεις κι όλα όσα θα δημιουργούσαν τον φθόνο ακόμη και των πιο γνωστών σταρ!

* Έχεις προσωπική ζωή

Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους θα σε ζήλευαν οκ διάσημοι είναι η ιδιωτικότητα. Ακόμη κι αν περιρτυγυρίχεσαι από «κουτσομπόληδες» μπορείς να είσαι σίγουρη πως το κάθε σου ατόπημα θα μείνει κεκλεισμένων των θυρών και δε θα διασυρθείς στα κανάλια, τα περιοδικά και τα μπλογκ. Το να ακολουθείσαι από δημοσιογράφους και παπαράτσι μπορεί να σου φαντάζει πρόκληση, να θυμάσαι όμως πως αν κάτι τέτοιο αποτελούσε καθημερινότητα θα κούραζε.

* Περιτριγυρίζεσαι από έμπιστους φίλους

Σίγουρα και οι σταρ έχουν φίλους που αγαπούν και τους νοιάζονται, έχουν όμως κι ακόλουθους που τους "πουλούν" φιλία με ιδιοτέλεια. Σκέψου να αναρωτιόσουν σε καθημερινή βάση για την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία των φίλων σου. Η υπόνοια και μόνο του ότι κάποιος επιζητά την επαφή μαζί σου καθαρά και μόνο για τα φλας της δημοσιότητας δε θα άφηνε χώρο για νέες ειλικρινείς φιλίες.

* Μπορείς να πιεις ένα καφέ με την ησυχία σου

Πώς θα σου φαινόταν αν έβγαινες στα μαγαζιά με την κολλητή και σε κάθε σου βήμα πλησιάζαν παιδάκια και γιαγιάδες να σε αγκαλιάζουν, να σε φιλούν και να σου λένε πόσο σε θαυμάζουν; Πώς θα αισθανόσουν αν όλα τα βλέμματα καρφώνονταν πάνω σου κι αν ενώ επιθυμείς να γευματίσεις ήσυχα με την παρέα σου ζητούν αυτόγραφα; Κι αν πήγαινες σινεμά με τον καλό σου και να πλάκωναν τηλεοπτικά συνεργία βομβαρδίζοντάς με ερωτήσεις του τύπου «αν σκοπεύετε να παντρευτείτε και πότε», πώς θα το αντιμετώπιζες; Ναι, το ότι μπορείς να βγεις, να βολτάρεις στα μαγαζιά, να γευματίσεις και να πιείς το καφεδάκι σου αναπόσπαστη είναι κάτι για το οποίο θα σε ζήλευαν οι σταρ. Αμφιβάλεις;

* Μπορείς να κατσουφιάσεις

Όλοι έχουμε τις καλές μας και τις κακές μας ημέρες. Άλλοτε είμαστε ευδιάθετοι και πρόθυμοι για αστεϊσμούς κι άλλοτε θέλουμε απλά να κλειστούμε στο καβούκι μας. Το καλό με το να είσαι μια απλή «κοινή θνητή» είναι πως μπορείς να δείξεις τα συναισθήματά σου και το κατσούφιασμά σου δίχως να ανησυχείς, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι σταρ. Ακόμη κι αν κάτι τους προβληματίζει έντονα, οφείλουν να φορέσουν το καλό κι ευδιάθετο προσωπείο τους και να δείξουν πως όλα είναι καλά!

* Η αποτυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του να είναι κανείς διάσημος είναι οι προσδοκίες των άλλων. Είτε πρόκειται για το ταλέντο, την εμφάνιση ή τις αποφάσεις ζωής, οι διάσημοι οφείλουν να είναι πάντα σωστοί και τέλειοι. Τα λάθη δε συγχωρούνται εύκολα ενώ δύσκολα μπορούν να τ΄αφήσουν όλα πίσω, κάνοντας καινούρια αρχή.

* Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου

Ο τελευταίος και ίσως ο κυριότερος λόγος για να σε ζηλέψει κάθε σταρ είναι το ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Δεν επιβάλλεται να ακολουθείς πιστά τις νέες τάσεις της μόδας, να ντύνεσαι προκλητικά, να ακολουθείς εξαντλητικές δίαιτες και να προσέχεις συνεχώς τη δημόσια εικόνα σου. Έχεις το ελεύθερο να πάρεις και να χάσεις βάρος οπότε κι αν θέλεις, να τσαλακωθείς γελώντας με την ψυχή σου, ακόμη και να βγεις αμακιγιάριστη και με ρούχα πρόχειρα χωρίς να φοβάσαι τους παπαράτσι και το τι θα πει ο κόσμος.