Τι λέει για σένα η αποκριάτικη στολή σου

24.02.2011
Lady Gaga ή Στρουμφίτα; Σέξι κουνελάκι ή κακιά μάγισσα; Ό,τι κι αν αποφασίσεις να ντυθείς τις φετινές απόκριες, μπορεί να δείξει πολλά και για το χαρακτήρα σου!

Lady Gaga ή Στρουμφίτα; Σέξι κουνελάκι ή κακιά μάγισσα; Ό,τι κι αν αποφασίσεις να ντυθείς τις φετινές απόκριες, μπορεί να δείξει πολλά και για το χαρακτήρα σου!

Φτυστή η Lady Gaga = στολές διασήμων

Οι αποκριάτικες στολές που εμπνέονται από διασημότητες που είναι στο προσκήνιο κυρίως, δείχνει την τάση που έχουμε να βρισκόμαστε στα πράγματα. Πέρσι, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Τζάκσον, όλοι έγιναν βασιλιάδες της Ποπ. Φέτος, επικρατεί ακόμα η μανία της Lady Gaga. Όλη αυτή η μανία του να υποδυθείς έστω για ένα βράδυ τη Jlo ή τη Μαντόνα, δείχνει την τάση που έχεις να γίνεις δημοφιλής και να αποκτήσεις τους θαυμαστές που δεν έχεις στην κανονική σου ζωή.

Κάνε λιγάκι μιάου = Στολές ζώων

Γενικά, οι στολές ζώων αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, το βασικό ένστικτο ενώ κάθε ζώο έχει κάποιο βασικό χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να αποκτήσουμε κι εμείς.

Μέσα από την επιλογή μιας στολής συγκεκριμένου ζώου, συνήθως βγάζεις και ένα χαρακτηριστικό που όντως υπάρχει στην προσωπικότητά του και μπορεί να είναι καλά κρυμμένο ή ένα στοιχείο που θα ήθελες να υιοθετήσεις. Αυτό μπορεί να είναι η ηγετικότητα του λιονταριού, η αισθαντικότητα της γατούλας, η ταχύτητα της Τσίτα

Σέξι χαρακτήρες για ερωτικές απόκριες:

Καυτές νοσοκόμες, γυμνόστηθες στο περίπου γοργόνες και σέξι καλόγριες αποτελούν μόνο μερικές από τις καυτές γυναικείες επιλογές του καρναβαλιού. Κι όμως, μέσα από το σεξουαλικό στοιχείο, εξωτερικεύουμε τα καταπιεσμένα ένστικτά μας. Στο γραφείο πρέπει να δείχνεις σεμνή, στο σπίτι τακτική, ε στο καρναβάλι, θα βάλεις τις πιο σέξι μεταμφιέσεις που μπορείς να πετύχεις.

Μικρή μου πριγκίπισσα = Αθώα κοστούμια
Οι νεράιδες, οι πριγκήπισσες, όλες αυτές οι αγνές και αιθέριες υπάρξεις που μόνο καλό κάνουν, δείχνουν την ανάγκη σου να επιστρέψεις σε μια εποχή που όλα ήταν πιο ασφαλή και πιο απλά.

Βαμπίρ και ζόμπι = τρομακτικοί και διαβολικοί χαρακτήρες
Όλα τα τρομακτικά κοστούμια δείχνουν το πόσο σε γοητεύουν τελικά τα μακάβρια και τρομακτικά πράγματα. Ο θάνατος ήταν πάντα κάτι που μας τρόμαζε, γι' αυτό μέσα από μια στολή βαμπίρ και ζόμπι μπορείς να παίξεις με αυτόν και να τον ξεπεράσεις. Τώρα αν σου αρέσουν πιο πολύ οι διαβολικές στολές, είναι γιατί θέλεις να βγάλεις από μέσα σου την μαύρη και σκοτεινή πλευρά που κρύβεις χωρίς ενοχές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα τρομακτικό κοστούμι, δείχνει την ανάγκη σου να διατηρήσεις απόσταση από τους άλλους μέσω αυτού, γιατί ίσως δεν τα πας πολύ καλά με την οικειότητα.

Υπερήρωες – χαρακτήρες με δύναμη:
Θες να γίνεις ξέφρενη πειρατείς; Μήπως προτιμάς την catwoman; Τα κοστούμια υπερηρώων δείχνουν την ανασφάλεια που κρύβεις και μέσω αυτών των κοστουμιών προσπαθείς να βρεις την δύναμη που σου λείπει για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και στην πραγματική σου ζωή.

Ήρωες κόμικ ή καρτούν:
Όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί! Και επειδή την μπεμπέκα δεν μπορείς να την παραστήσεις μετά από κάποια ηλικία, μόνο μέσα από τα αποκριάτικα κοστούμια του Μπάμπι το ελαφάκι, του Τουίτι του καναρινιού, της Μικρής Γοργόνας, μπορείς να δείξεις την ανεμελιά που σε χαρακτηρίζει!

Από την Κατερίνα Πατούλια