Οι χειρότερες συνήθειες των σταρ

08.09.2009
H Μαντόνα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Γκουέν Στεφάνι αποτελούν μερικές μόνο από τις διάσημες κυρίες της σόουμπιζ, οι οποίες είναι πρότυπα για τον υγιή τρόπο ζωής που ακολουθούν και για το ιδανικό κορμί που έχουν φτιάξει μέσα από διάφορες μεθόδους άσκησης.΄Όμως μην αυταπατάσαι. Σε όλα τα σπίτια (όπως και στο Χόλιγουντ) υπάρχουν κάποια μαύρα πρόβατα που οι συνήθειές τους δεν είναι και τόσο καλές. Μάθε ποιές διάσημες αποτελούν τα μαύρα πρόβατα του fitness και απόφυγε τις κακές τους συνήθειες.
H Μαντόνα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Γκουέν Στεφάνι, αποτελούν μερικές μόνο από τις διάσημες κυρίες της σόουμπιζ, οι οποίες είναι πρότυπα για τον υγιή τρόπο ζωής που ακολουθούν και για το ιδανικό κορμί που έχουν φτιάξει μέσα από διάφορες μεθόδους άσκησης. Όμως μην αυταπατάσαι. Σε όλα τα σπίτια (όπως και στο Χόλιγουντ) υπάρχουν κάποια μαύρα πρόβατα που οι συνήθειές τους δεν είναι και τόσο καλές. Μάθε ποιές διάσημες αποτελούν τα μαύρα πρόβατα του fitness και απόφυγε τις κακές τους συνήθειες.


Κάθριν η μανιακή καπνίστρια:

Μπορεί να πρωταγωνιστεί στην ταινία ''Η Γυμνή Αλήθεια'', αλλά η ηθοποιός Κάθριν Χέγκελ έχει να αντιμετωπίσει τη δική της γυμνή αλήθεια. Η Κάθριν που έγινε γνωστή μέσα από το Γκρέις Ανάτομι, είναι μανιακή καπνίστρια. Η ίδια έχει εντοπίσει την εξάρτησή της από το τσιγάρο και όπως παραδέχτηκε και στην Ουάσιγκτον Ποστ:

''Είναι τόσο χαζό αυτό που κάνω. Έχω δοκιμάσει τα πάντα για να κόψω αυτή την κακιά συνήθεια αλλά δεν μπορώ να σταματήσω''.

Σίγουρα και η ίδια η Κάθριν γνωρίζει πολύ καλά όλες εκείνες τα προβλήματα που συνδέονται με το κάπνισμα ( διάφορες μορφές καρκίνου, καρδιαγγειακές παθήσεις, ρυτίδες, υπογονιμότητα) και άλλα τόσα.


Έιμι το γερό ποτήρι:

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει σε βίντεο και φωτογραφίες το πορτρέτο της Έιμι Γουαινχάουζ να φιγουράρει τύφλα στο μεθύσι. Η τραγουδίστρια έχει κάνει ήδη την προσπάθειά της να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να πέσει στο ποτό και πάλι. Και παρόλο που ένα ποτηράκι κόκκινου κρασιού καθημερινά έχει αποδειχτεί ωφέλιμο για τον οργανισμό και τη σιλουέτα σου, η υπερβολή μπορεί να ''χαλάσει'' το συκώτι, την καρδιά και τα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Για να μην μιλήσουμε για τις χιλιάδες θερμίδες που μπορεί να περιέχει ένα μικρό ποτηράκι του αγαπημένου σου κοκτέιλ.


Η Σκάρλετ και η εμμονή με τη ζυγαριά:

Για μια γυναίκα που εθεάθη για πρώτη φορά στο γυμναστήριο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του σίκουελ της ταινίας, μπορείς να πεις ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον διαθέτει ένα άψογο κορμί. Μάλλον της έπεσε το λαχείο του καλού μεταβολισμού αλλά μάθε ότι η Σκάρλετ πέρασε μια εποχή που δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τη ζυγαριά της. Τώρα πια, προγραμματίζει να τρώει υγιεινά και να γυμνάζεται όχι για να γίνει υπερβολικά αδύνατη αλλά για να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της.


Η Μπιγιονσέ και οι δίαιτες αστραπή:

Όταν θέλεις απεγνωσμένα να χάσεις κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα ,είσαι πιο επιρρεπής στο να ακολουθήσεις κάποια δίαιτα αστραπή. Αν φτάσεις σε αυτό το σημείο μην συμβουλευτείς κάποιο από τα βιβλία της Μπιγιονσέ. Η ίδια γράφει ότι έχει ακολουθήσει δίαιτες που απαιτούσαν την κατανάλωση ροφημάτων και μόνο και μάλιστα η Μπιγιονσέ σε στιγμές ειλικρίνειας έχει εξομολογηθεί:

''Έχω ζήσει μόνο με νερό. Πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφένδαμου για 14 ημέρες''.

Εσύ δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις τις τρέλες της Μπιγιονσέ γιατί μπορεί να χάσεις μερικούς πόντους αλλά ο οργανισμός σου θα χάσει όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ηλεκτρολύτες. Άσε που μόλις αρχίσεις να τρως στέρεες τροφές, θα πάρεις τα διπλά κιλά πίσω.


Η Κέιτ Όλσεν και η νευρική ανορεξία:

Η πίεση για να ακολουθήσουν τα πρότυπα της φιγούρας των μοντέλων, οδήγησαν πολλές σταρλετίτσες του Χόλιγουντ στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Μια από αυτές ήταν και η Μέρι Κέιτ Όλσεν η οποία αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική το 2004.


Λίλο η άυπνη:

Παρά τις δύο διαμονές της σε κλινική πέντε αστέρων το 2007, η Λίντσεϊ Λόχαν ακόμα βγαίνει, πίνει και ξενυχτά μέχρι το πρωί. Ένα τέτοιο νυχτερινό πρόγραμμα εξόντωσης μπορεί να επιβραδύνει το μεταβολισμό σου, να αυξήσει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και να επηρεάσει την διάθεση σου στο υπόλοιπο της ημέρας.


Η Μρίτνεϊ και το έτοιμο φαγητό:

Ευτυχώς, τον τελευταίο καιρό η Μρίτνεϊ Σπίαρς έχει απαρνηθεί το έτοιμο φαγητό και τα αγαπημένα της κρύα ροφήματα με σαντιγί που κόστιζαν χιλιάδες θερμίδες στη σιλουέτα της. Όμως, για κάποιο διάστημα η πριγκίπισσα της Ποπ έβγαινε από το σπίτι για να φτάσει μέχρι το κοντινότερο ταχυφαγίο.


Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια