Έρευνες έχουν δείξει ότι τα φρούτα αυτά είναι πολλαπλώς ευεργετικά λόγω των φλαβονοειδών που περιέχουν. Αυτά τα φυτοχημικά έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ικανότητες.
Πρόσφατη μελέτη που εκπονήθηκε από το Harvard University, κατέγραψε την επίδραση που έχει στην υγεία των γυναικών. Μελετήθηκαν οι διατροφικές συνήθειες μια ομάδας 93.600 γυναικών σε μια έρευνα που ξεκίνησε από το 1991. Οι συμμετέχουσες ανέφεραν τον τρόπο ζωής τους και τις διατροφικές τους συνήθεις κάθε τέσσερα χρόνια.
H συνέχεια στο itrofi.gr