«Βιολογικός χυμός ρόδι» και χαμηλή σεξουαλική διάθεση - Ο φυσικός χυμός που θα επαναφέρει τη χαμένη Libido!

07.08.2019
«Βιολογικός χυμός ρόδι» και χαμηλή σεξουαλική διάθεση - Ο φυσικός χυμός που θα επαναφέρει τη χαμένη Libido!
Ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Πόσο καλά γνωρίζεις τον υπογοναδισμό;

Πρόκειται για μία κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός δεν είναι σε θέση να παράγει την κατάλληλη ποσότητα τεστοστερόνης η οποία είναι βασική αντρική ορμόνη που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των φυλετικών χαρακτηριστικών του άντρα. Ο υπογοναδισμός μπορεί να εμφανιστεί είτε σε κάποια φάση της ζωής είτε ακόμη και κατά τη γέννηση. Αμερικανική μελέτη που έγινε στη Florida των Ηνωμένων Πολιτειών, υποστηρίζει πως σημαντικό ποσοστό ανδρών ηλικίας άνω των 45 πάσχει από χαμηλή τεστοστερόνη, γεγονός που έχει αντίκτυπο τόσο στη συνολική τους υγεία, όσο και στη σεξουαλικότητά. Συγκεκριμένα τα επίπεδα τεστοστερόνης μετρήθηκαν σε 2.100 άνδρες μέσης ηλικίας και περίπου οι 867, δηλαδή 4 στους 10, διαπιστώθηκε ότι είχαν πολύ χαμηλή τεστοστερόνη στο αίμα, κάτω από 300ng/dl.

Ο βιολογικός χυμός ρόδι επαναφέρει τη χαμένη Libido

Σύμβολο ευημερίας, γονιμότητας και αφθονίας το ρόδι κέρδισε από πολύ νωρίς ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ανθρώπου. Οι εκατοντάδες κάποιες φορές– σπόροι που κρύβει ο καρπός, αλλά και το έντονα κόκκινο χρώμα του χυμού του που παραπέμπει στο αίμα, αποτελούν αξιοσημείωτο σύμβολο της ίδιας της ζωής.

Είναι ένας εξαιρετικά νόστιμος καρπός και ταυτόχρονα έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Το ρόδι του οποίου βεβαίως το ξεφλούδισμα και η κατανάλωση των καρπών του μπορεί να χρειάζεται να σε οπλίσουν με υπομονή, έχει να σου προσφέρει μόνο οφέλη και οι ανταμοιβές που θα έχεις αξίζουν τον κόπο. Περιέχει Κάλιο, Σίδηρο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο και πολλές ευεργετικές φυτικές ίνες. Η έντονη αντιοξειδωτική του δράση οφείλεται στο ελλαγικό οξύ, τις ανθοκυανίνες και τις τανίνες. Το καθένα από τα κόκκινα ζουμερά μαργαριτάρια του εν λόγω superfood είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά που μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλά και σημαντικά προβλήματα υγείας, από τον καρκίνο έως και καρδιαγγειακά νοσήματα. Σε αυτές τις θεραπευτικές ιδιότητες είναι εύλογο να προσθέσουμε και να ασχοληθούμε εκτενώς με την αύξηση της σεξουαλικής λίμπιντο αφού έχει διαπιστωθεί ότι το ρόδι μπορεί να δώσει μια σημαντική ώθηση στην τεστοστερόνη. Έτσι, εάν έχεις μειωμένη σεξουαλική διάθεση, σκέψου να προσθέσεις ένα ποτήρι φυσικό χυμό ροδιού καθημερινά στην διατροφή σου αφού η συστηματική του κατανάλωση, συνδέεται με χαμηλά ποσοστά ανδρικής ανικανότητας και παράλληλα θεραπεύει άμεσα τις στυτικές δυσλειτουργίες.

Στους άνδρες, η χαμηλή λίμπιντο είναι αποτέλεσμα της γήρανσης, αν και αυτό μπορεί να συμβεί και από άλλα προβλήματα υγείας σε μικρότερη ηλικία. Η σεξουαλική διάθεση λόγω της πτώσης της τεστοστερόνης είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για το ζευγάρι και χρειάζεται να μεριμνήσει κανείς γι' αυτό.

Επιστημονικές έρευνες για τον βιολογικό χυμό ροδιού

α) Ερευνητές του Πανεπιστήμιου Queen Margaret του Εδιμβούργου διαπίστωσαν μετά από επιστημονική ερευνά ότι ο φυσικός χυμός ροδιού προκάλεσε ραγδαία αύξηση στα επίπεδα τεστοστερόνης των συμμετεχόντων στη μελέτη. Συνολικά 60 άτομα, συμμετείχαν σε πρόγραμμα για μια περίοδο δύο εβδομάδων. Στο τέλος της μελέτης, εξετάστηκε το σάλιο των συμμετεχόντων ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο αυξήθηκαν τα επίπεδα τεστοστερόνης. Τελικά τα επίπεδα της εν λόγω ορμόνης αυξήθηκαν κατά 24%. Επιπλέον, υπήρξε μείωση της αρτηριακής τους πίεσης και βελτίωση της καρδιαγγειακής τους υγείας.

β) Μια ακόμα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Κλινική Διατροφή το 2008 διαπίστωσε ότι το ρόδι ήταν επίσης υπεύθυνο για τη βελτίωση της ποιότητας των σπερματοζωαρίων, της σπερματογονικής κυτταρικής πυκνότητας, της αντιοξειδωτικής δράσης και των επιπέδων τεστοστερόνης σε αρσενικούς αρουραίους.

Αν λοιπόν η μη ώθηση στη σεξουαλική πράξη οφείλεται σε χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, ένα ποτήρι φυσικός χυμός ροδιού κάθε μέρα ίσως κρατάει το κλειδί αυτού του σημαντικού προβλήματος. Σημαντική επίσης βοήθεια μπορεί να δώσει ο ανανάς, το τζίντζερ και η κανέλα τα οποία με τη σειρά τους βρίσκονται στη λίστα με τα καλύτερα τρόφιμα για την αύξηση της τεστοστερόνης. Πως μπορούμε λοιπόν να αυξήσουμε τα χαμηλά επίπεδα της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης, η οποία αποτελεί ένα συστατικό σημαντικό για την σεξουαλική ορμή;

Βιολογικά Ρόδια Ελασσόνας. Στη σκιά του Ολύμπου με την εύνοια της φύσης και των θεών!

Για το παραπάνω πρόβλημα που ταλαιπωρεί ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών παγκοσμίως υπάρχει το μυστικό για άμεση λύση. Τα Βιολογικά Ρόδια Ελασσόνας στο Κτήμα Πούτα κρατάνε το κλειδί της επιτυχίας αλλά και της γενικότερης εύρυθμης λειτουργίας του οργανισμού.

ΩΔΗ ΣΤΟ ΡΟΔΙ - www.ode.global

Ο Στέφανος Πούτας καλλιεργεί τις ροδιές του από τις οποίες παράγει μια πλειάδα εξαιρετικών προϊόντων για το ράφι. Οι καλλιέργειες βρίσκονται στην Ελασσόνα, στους πρόποδες του Ολύμπου: Κτήμα Πούτα. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία καλλιεργείται Βιολογικά με φροντίδα και μεράκι η παγκόσμια ποικιλία ροδιού Wonderfull, η οποία μπορεί να καταναλώνεται επιτραπέζια αλλά και να χυμοποιειται. Τα κτήματα είναι απαλλαγμένα από εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και χημικά λιπάσματα. Χρησιμοποιούνται μόνο οργανικά λιπάσματα όπως αυτό προβλέπεται από τους κανόνες της Βιολογικής Γεωργίας. Έτσι φτάνουν στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον φυσικό κύκλο ζωής των οικοσυστημάτων. Οι καλλιέργειες ελέγχονται και πιστοποιούνται ως Βιολογικές από την Q-check Bio.

Ένα ποτήρι γονιμότητας παρακαλώ!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΩΔΗ ΣΤΟ ΡΟΔΙ - www.ode.global

Αναλυτικά τα προϊόντα της ΩΔΗΣ:

  1. Βιολογικά ρόδια
  2. Βιολογικός χυμός ρόδι 100% με HPP (Μη παστεριωμένο) η θερμή παστερίωση σε συσκευασίες των 250 ml, 500 ml, και 1 lit, χωρίς ζάχαρη, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά. Θα το βρεις ΕΔΩ
  3. Μαρμελάδα ρόδι-μήλο και ρόδι-σταφύλι 100% φρούτο χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, σε συσκευασίες 240 gr και 810 gr.
  4. Μαρμελάδα ρόδι-σταφύλι, 24Κ βρώσιμο χρυσό, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, σε συσκευασίες 35 gr και 240 gr.
  5. BBQ-SAUCE ρόδι-σταφύλι 100% φρούτα, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, σε συσκευασίες 230 gr και 780 gr.
  6. Chatney ρόδι-μήλο, ρόδι-λαχανικά πορτοκάλι, ρόδι-καρότο, 100% φρούτα και λαχανικά, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, σε συσκευασίες 230 gr και 780 gr
  7. Dressing και σιρόπια ροδιού-σταφυλιού 100% φρούτα, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, σε συσκευασίες 250 ml και 750 ml.

Ένα ρόδι την ημέρα…

Πλούσιο σε βιταμίνες (Α, C, Ε, φυλλικό οξύ), σίδηρο, κάλιο και φυτικές ίνες και χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες. Ένα ρόδι καλύπτει το 40% της ποσότητας της βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ένας ενήλικος. ­Είναι πλούσιο σε τρεις διαφορετικές μορφές αντιοξειδωτικών ουσιών (τανίνες, ανθοκυανίνες, ελλαγικό οξύ) και η συνολική αντιοξειδωτική ικανότητά του έχει υπολογιστεί ότι είναι 2-3 φορές μεγαλύτερη από αυτήν του κόκκινου κρασιού ή του πράσινου τσαγιού. Σε πρόσφατη μελέτη, φάνηκε ότι το ρόδι και οι διάφορες ποικιλίες μούρων έχουν την ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση σε κυτταρικό επίπεδο, σε σύγκριση με άλλα 25 φρούτα που εξετάστηκαν.

Μερικά ακόμη σημαντικά οφέλη για την υγεία:

  • Είναι αντικαρκινικό
  • Προστατεύει από την καρδιακή νόσο
  • Αναγεννά τα κύτταρα
  • Είναι το καλύτερο αντιγηραντικό και διατηρεί νεανικό το δέρμα
  • Προστατεύει από τον ήλιο
  • Βελτιώνει την ποιότητα των οστών
  • Ενισχύει την υγεία του πεπτικού συστήματος
  • Βελτιώνει την κυκλοφορίας του αίματος
  • Μειώνει τη φλεγμονή

Όλα τα προϊόντα στο E-SHOP της ΩΔΗΣ με ένα κλικ ΕΔΩ

Βρείτε την ΩΔΗ και στο Facebook

"Ωδή στο Ρόδι". Πούτας Στέφανος, Ελασσόνα, Λάρισα.

Τ: (+30) 24930 24460,

Κ: (+30) 6974550563

Γιώργος Μουλάς

Τελευταία τροποποίηση στις 06.03.2023 - 12:22