Τα διατροφικά μυστικά της Jennifer Lopez - Τι τρώει και τι αποφεύγει για να έχει ΑΥΤΟ το κορμί

22.06.2019
Τα διατροφικά μυστικά της Jennifer Lopez - Τι τρώει και τι αποφεύγει για να έχει ΑΥΤΟ το κορμί
Τι κάνει την 47χρονη να φαίνεται 27χρονη;

Μπορούμε να περάσουμε ώρες κοιτάζοντας το Instagram της Jennifer Lopez. Το εκπληκτικό σώμα μπορεί να κάνει τον οποιοδήποτε να αναρωτιέτε πώς μπορεί αυτή η γυναίκα να συνεχίσει να φαίνεται καλύτερη χρόνο με το χρόνο, πηγαίνοντας ενάντια στους κανόνες της φυσικής. Η απάντηση; Πολύ σκληρή δουλειά και μια αρκετά αυστηρή διατροφή.

Δες και αυτό: Αδυνάτισμα - 13 τροφές που θα φέρουν γρήγορα αποτέλεσμα!

Τα γεύματά της δεν περιλαμβάνουν ποτέ επεξεργασμένα τρόφιμα
Εκτός από αυτό, σχεδόν τα πάντα που τρώει Η Lopez είναι βιολογικά. Ένα τυπικό γεύμα μπορεί να περιλαμβάνει σολομό και μια σαλάτα γεμάτη με λαχανικά. Τα μπρόκολα, οι πιπεριές και τα κολοκυθάκια ψιλοκομμένα με βινεγκρέτ είναι ένα αγαπημένο γεύμα, όπως το φρούτα με τραγανά queso και σπόρους κολοκύθας. "Μου αρέσει το χοιρινό και το κοτόπουλο, ειδικά όπως το φτιάχνουν στο Πουέρτο Ρίκο!" είχε πει στο UsWeekly - και το απολαμβάνει με quinoa ή ψητά φασόλια.

Τρώει σνακ με τον έξυπνο τρόπο
Η Lopez έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα και βρίσκεται συνέχεια εν κινήσει. Αυτό σημαίνει ότι η Λατίνα pop star πάντοτε προνοεί και έχει πάντα μαζί της υγιεινά σνακ, όπως φρούτα και λαχανικά.

Όταν η Lopez αποφασίζει να ενδώσει , δεν το κάνει με brownies. Ο σύντροφος της Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, είχε αποκαλύψει στο The View ότι οι ένοχες απολαύσεις της είναι τα παγωτά και τα μπισκότα σοκολάτας.

Διάβασε επίσης: 10 Super τροφές για λαμπερό δέρμα!

Δεν μένει μόνο σε ένα άσκησης
Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είσαι σε θέση να αντέξεις οικονομικά δύο προσωπικούς εκπαιδευτές όπως η σούπερ σταρ. Όταν είναι στο Λος Άντζελες, η Lopez συνεργάζεται με την Tracy Anderson, η οποίος είναι διάσημη για τη συνεργασία της με την Gwyneth Paltrow. Στη Νέα Υόρκη, ο Lopez συνεργάζεται με τον David Kirsch. Της αρέσει το γεγονός ότι έχουν δύο τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις - και αυτό είναι κάτι που μπορείς να ακολουθήσεις ακόμα και αν γυμνάζεσαι μόνη στο σαλόνι σου. Ο Kirsch είναι λάτρης των σανίδων, των push-ups, και της πυγμαχία, ενώ η Anderson λέει "κάνουμε freestyle." Αυτό σημαίνει πολλά μικρά βάρη και κινήσεις στους μηρούς που γυμνάζουν και τους κοιλιακούς της.

Η JLo δεν αγγίζει ποτέ τρία πράγματα
Όλες έχουμε τις απολαύσεις μας - αβοκάντο, σοκολάτα- αλλά η Lopez δεν ενδίδει σε κανένα από τα συνηθισμένα. «Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν πίνω καφέ», είχε πει στην UsWeekly. Τις λίγες φορές που θα πιει καφέ, θα είναι πάντα ντεκαφεϊνέ.

Αυτό το είδες; Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τι τρώει καθημερινά και διατηρείται σε φανταστική φόρμα

Υπάρχει λόγος που το δέρμα της φαίνεται ακόμα τόσο νεανικό
Είναι αυτό που σου λέει η μαμά σου εδώ και χρόνια: «Κάθομαι σπάνια στον ήλιο, αλλά αν είμαι, φοράω πολύ αντηλιακό», λέει η Lopez.

Η JLo βασίζεται σε αυτό για να νικήσει τις λιγούρες
"Η πρωτεΐνη είναι η πρώτη μου επιλογή", είχε πει στο Hello!. "Με γεμίζει και με κρατά γεμάτη." Πολλές φορές, είναι ο τρόπος με τον οποίο η Lopez ξεκινά την ημέρα της. Φτιάχνει ένα shake πρωτεϊνης με σκόνη από το brand της, Body Lab, μαζί με μούρα, γιαούρτι και μέλι.