5 υγιεινά και εύκολα σνακ, τέλεια για απογευματινές λιγούρες!

03.09.2018
5 υγιεινά και εύκολα σνακ, τέλεια για απογευματινές λιγούρες!
Αυτό το συναίσθημα το γνωρίζεις πολύ καλά... Έχουν περάσει 2 τουλάχιστον ώρες από το μεσημεριανό σου, όμως το δείπνο είναι ακόμα μακριά και εσύ είσαι ακόμα στο γραφείο.

Μετά από τη... νύστα του γεύματος, έρχεται η απογευματινή λιγούρα και κάπως έτσι, οι ώρες μοιάζουν μέρες ολάκερες. Πριν καταφύγεις σε έναν ακόμα καφέ (θα το μετανιώσεις όταν ξαπλώσεις για ύπνο) ή σε ένα ακόμα παγωτό (θα το μετανιώσεις στο επόμενο ζύγισμα) δες παρακάτω 10 απλές ιδέες για λαχταριστά αλλά και υγιεινά σνακ!

#1 Ποπ κορν

Το αγαπημένο κινηματογραφικό σνακ είναι τέλειο για οποιαδήποτε ώρα και περίσταση! Αν, δε, λιγουρεύεσαι γλυκό, βάλτα στο φούρνο μικροκυμάτων με κομμάτια μαύρης σοκολάτας και λίγο αλάτι και... δες τη μαγεία να συμβαίνει μπροστά στα μάγια σου!

#2 Μπάρα δημητριακών

Πλέον υπάρχουν παντού, ακόμα και στο περίπτερο, και τα βρίσκεις σε τεράστια ποικιλία γεύσεων! Μην ξεχάσεις ωστόσο να τσεκάρεις τα συστατικά και τις θερμίδες για να είσαι ενήμερη, ανα πάσα στιγμή, τι καταναλώνεις.

#3 Γιαούρτι με μαύρη σοκολάτα και κανέλα

Ακούγεται μυστήριος συνδυασμός; Δοκίμασέ το ένα "πεινασμένο" απόγευμα και θα μας θυμηθείς! Δοκίμασέ το και με μέλι και κανέλα, ή με αποξηραμένα φρούτα και καρπούς!

#4 Δημητριακά με σοκολάτα

Ξέρεις, από αυτά που τρώγονται εύκολα και σκέτα, χωρίς... γάλα. Πλέον, θα βρεις στην αγορά και μπουκίτσες δημητριακών με σοκολάτα, τέλειες για σνακ! Μόνο πρόσεχε. Μην ξεφύγεις στην ποσότητα... Βάλε δύο χούφτες σε ένα μπολ αντί να τσιμπάς από τη σακούλα.

#5 Smoothie με λαχανικά

Σαφώς και τα φρούτα είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, όμως προσπάθησε στα απογευματινά σου smoothies να ενσωματώσεις νόστιμα λαχανικά και να αρωματίσεις με ένα μονάχα φρούτο. Επίλεξε σαν βάση ένα φυτικό γάλα και πρόσθεσε παντζάρι, καρότο σπανάκι ή αγγούρι!