Meghan Markle: Τι απέκλεισε εντελώς από τη διατροφή της για να πετύχει το τέλειο κορμί;

26.05.2018
Meghan Markle: Τι απέκλεισε εντελώς από τη διατροφή της για να πετύχει το τέλειο κορμί;
Το να πασχίζεις να λάμψεις την ημέρα του γάμου σου είναι μια διαδικασία διόλου εύκολη. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Πόσω μάλλον όταν ετοιμάζεσαι να σταθείς νύφη στο πλευρό του πρίγκιπα Harry. Για τη Meghan Markle, πάντως, τα πράγματα δεν ήταν δα και τόσο δύσκολα καθώς το μυστικό της επιτυχίας το γνώριζε καλά. Φανατική του fitness και πρόθυμη να… στερηθεί για να καταφέρει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, έγινε το νούμερο ένα θέμα συζήτησης και όχι άδικα.

Ποιο είναι τελικά το μυστικό της; Υπάρχει ένα συστατικό που εδώ και χρόνια έχει αποκλείσει εντελώς από τη διατροφή της προκειμένου να «χτίσει» κορμί και να κρατά το δέρμα της φρέσκο και λαμπερό.

Ο λόγος για τη γλουτένη, το συστατικό που θα βρει κανείς σε πληθώρα τροφών από τα δημητριακά, το ψωμί και τα ζυμαρικά, μέχρι τα αλλαντικά, τα τυριά και τα φρούτα σε κονσέρβα.

Το νέο μέλος του παλατιού του Kensington έχει απαρνηθεί τη γλουτένη, αποκαλύπτοντας πως από την ημέρα που το τόλμησε παρατήρησε σημαντικές αλλαγές στο κορμί, τα επίπεδα ενέργειας, αλλά και το δέρμα της.

«Η γλουτένη είναι κακή παγίδα. Όποτε ταξιδεύω, δεν χάνω την ευκαιρία να δοκιμάσω μακαρονάδες. Όταν επιστρέφω από τις διακοπές κάθε χρόνο, γυρίζω με ένα ‘παιδί’ από φαγητό, που έχω ονομάσει Comida. Πάω στα γυρίσματα και λέω ‘δείτε, η Comida είναι εδώ και κλωτσάει’».

Για να είμαστε ειλικρινείς, πάντως, τη βρίσκουμε λιγάκι υπερβολική τη Meghan.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απαρνηθείς τη γλουτένη –εκτός και αν αυτή είναι η συμβουλή του γιατρού σου-, καθώς το παν είναι να ακολουθείς τη συμβουλή «όλα με μέτρο».