Smoothie time! Ώρα να δοκιμάσεις τον χυμό της Adriana Lima για λαμπερό δέρμα

18.04.2018
Smoothie time! Ώρα να δοκιμάσεις τον χυμό της Adriana Lima για λαμπερό δέρμα
Αν κάποια δικαιούται να πει με βεβαιότητα πως γνωρίζει το μυστικό της ομορφιάς, αυτή αναμφίβολα δεν είναι άλλη από τη Θεά της πασαρέλας, Adriana Lima.

Το ακριβοπληρωμένο «αγγελούδι» της Victoria’s Secret με τα δεκάδες εξώφυλλα και τους εκατομμύρια followers στο Instagram είναι από τις γυναίκες που δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να μοιραστούν τα beauty μυστικά τους με το κοινό, αποδεικνύοντας πως εκτός από εκθαμβωτική είναι και ακομπλεξάριστη.

Σε καμία περίπτωση, πάντως, η ίδια δεν αποδίδει την εικόνα στη στο «καλό DNA» όπως πληθώρα celebrity κυριών.

Διάβασε επίσης: Το μενού της ημέρας απαιτεί smoothie κατά της κυτταρίτιδας

Αντιθέτως, υποστηρίζει πως κοπιάζει πολύ (δικαίωση κορίτσια!) για να είναι πάντα σε φόρμα και λαμπερή, έχοντας τολμήσει να παραδεχτεί πως χωρίς το νερό και τη γυμναστικά το κορμί και το δέρμα της θα ήταν… αγνώριστα.

Ένα από τα μυστικά ομορφιά της είναι η πρωινή της ρουτίνα από την οποία δε λείπει ποτέ το αγαπημένο της smoothie με βάση το θρεπτικό αβοκάντο!

Πρόκειται για έναν χυμό που ενυδατώνει το δέρμα της και τη γεμίζει ενέργεια μέχρι το κυρίως γεύμα της, εξασφαλίζοντας της πως δεν θα της έρθει η όρεξη για ενδιάμεσες γευστικές παρασπονδίες.

Μήπως ήρθε η ώρα να τον δοκιμάσεις κι εσύ;

Τι θα χρειαστείς

  • ¾ του ποτηριού δροσερό νερό
  • ½ ώριμο αβοκάντο
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Εκτέλεση

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις όλα τα υλικά στου στο blender και τα χτυπήσεις σε χαμηλή ταχύτητα, για να μην καταστρέψεις τα συστατικά του αβοκάντο.

Ρίχνεις το smoothie σου στο ποτήρι και προσθέτεις 2 – 3 παγάκια.

Yummy!