Melania Trump: Με αυτή τη δίαιτα χάνει τα περιττά κιλά κάθε φορά που «ξεφεύγει»

17.03.2018
Melania Trump: Με αυτή τη δίαιτα χάνει τα περιττά κιλά κάθε φορά που «ξεφεύγει»
Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής φημίζεται εκτός από το αξεπέραστο στυλ της και για το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο –όπως η ίδια έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της- γυμνάζει εντατικά.

Η Melania Trump είναι μία από τις κομψότερες κυρίες που πέρασαν ποτέ από τον Λευκό Οίκο, με την ίδια να γνωρίζει τη δυναμική της και να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα να μοιραστεί τα μυστικά της.

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται πώς καταφέρνει ακόμα και στα 47 της χρόνια να διατηρεί ένα τόσο λαμπερό δέρμα και ένα κορμί –κατά κοινή ομολογία- αψεγάδιαστο. Το μόνο βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα αυτό δεν ήρθε άκοπα.

Η σύζυγος του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών δηλώνει φανατική της υγιεινής διατροφής, με τις φυτικές ίνες και τους αναζωογονητικούς χυμούς να μη λείπουν από το καθημερινό της πρόγραμμα διατροφής.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν… ξεφεύγει λιγάκι και βάζει κάποια κιλά;

Η αντίδραση της Melania είναι άμεση και αποτελεσματική. Με το που καταλάβει πως η ζυγαριά της δείχνει μερικά νούμερα παραπάνω βάζει σε εφαρμογή το «σχέδιο ανάγκης» που δεν είναι άλλο από μια δύσκολη μεν, με θαυμάσια αποτελέσματα δε ολιγοήμερη δίαιτα.

Και ιδού τα steps της:

«Ναι» στη βρώμη

Πρωινό χωρίς βρώμη γίνεται; Για τη Melania δεν γίνεται. Το πρωινό της αποτελείται από ένα μπολ γεμάτο βρώμη, καθώς οι φυτικές ίνες φημίζονται για την ενέργεια που μας δίνουν και το καλό που κάνουν στον οργανισμό μας. Εναλλακτικά, πίνει ένα smoothie από φρέσκα φρούτα, που επίσης της χαρίζει ενέργεια και δεν τη φορτώνει με περιττές θερμίδες.

Μεσημεριανό με σαλάτα και άπαχη πρωτεΐνη

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η σαλάτα δε λείπει από το μεσημεριανό της. Συνοδεύεται πάντα από άπαχο κρέας ή κοτόπουλο, ιδανικά για απώλεια βάρους. Σε αυτή την περίπτωση, η πράσινη σαλάτα μπορεί να αντικατασταθεί με ψητά λαχανικά χωρίς πολύ λάδι.

Δεκατιανό – Απογευματινό φουλ… στα φρούτα

Όχι, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής δεν παραλείπει το δεκατιανό γεύμα. Απλά στην περίπτωσή της, αυτό είναι (σχεδόν) ίδιο με το απογευματινό της σνακ. Φρούτα λοιπόν. Φρούτα και πάλι φρούτα. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δίαιτας, η σύζυγος Trump καταναλώνει καθημερινά 7 φρούτα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πόνταρε στα πράσινα μήλα, που ενδείκνυνται στις δίαιτες.

«Ναι» στο πολύ νερό

Ο οργανισμός της χρειάζεται να μείνει ενυδατωμένος. Πέρα από φρούτα, λοιπόν, σε αυτό βοηθά και η κατανάλωση νερού. Μην το λυπάσαι, όπως ακριβώς κάνει και η Melania.

Και τα δυσάρεστα…

Οι παρασπονδίες απαγορεύονται δια ροπάλου. Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου προγράμματος δεν επιτρέπεται να υποκύψεις στη ζάχαρη.

Αν αυτό σε παρηγορεί, πάντως, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει…