Αληθινή ιστορία: Οι τετράδυμες από τον Πύργο που έγιναν διαφήμιση [βίντεο]

19.04.2018
Αληθινή ιστορία: Οι τετράδυμες από τον Πύργο που έγιναν διαφήμιση [βίντεο]
Πολλοί από εσάς μπορεί να θυμάστε την περίπτωση των τετράδυμων κοριτσιών από τον Πύργο Ηλείας, που πέρασαν όλες στο Πανεπιστήμιο πέρσι. Φέτος, επανέρχονται στη δημοσιότητα και συγκινούν για ακόμη μια φορά.

Πρόκειται για τις αδελφές Καρυανού, οι οποίες επανήλθαν στο προσκήνιο καθώς γνωστή εταιρεία γαλακτοκομικών, τις επέλεξε, μαζί με τη μητέρα τους, Μαρία, και τον πατέρα τους, Νίκο, για να πρωταγωνιστήσουν στη νέα διαφήμισή της.

Το σενάριο για τη διαφήμιση που έχει γίνει viral ήδη, αφορά την προσωπική τους ιστορία από τα παιδικά τους χρόνια, μέχρι την προσπάθειά τους να περάσουν στο πανεπιστήμιο και το αμέσως μετά.

Ο φακός ξεκινά από την τελευταία μέρα των πανελλήνιων εξετάσεων και κάνοντας ένα πέρασμα από το παρελθόν τους, ολοκληρώνει το γύρισμα μέσα στο φοιτητικό τους σπίτι στην Αθήνα. Για την ιστορία, η Αιμιλία σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου, η Νικολία στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, η Χριστίνα στη Σχολή Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΑΣΠΑΙΤΕ) και η Μαριάννα στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), γεγονός που την κάνει να λείπει αρκετά συχνά.

Πραγματικά πολύ συγκινητικό το αποτέλεσμα: