Πάσχα στο χωριό; Όσα θα βάλω οπωσδήποτε στη βαλίτσα!

11.04.2017
Όποιος έχει παιδί γνωρίζει πως το ταξίδι είναι πραγματικά δύσκολη υπόθεση. Όσες συζητήσεις κι αν έχουν γίνει μετά από κάποιες ώρες - στην καλύτερη μετά από μια ημέρα - αρχίζει να βαριέται, όλα του φταίνε και ξεκινάει η... διαμαρτυρία. Η αλήθεια είναι πως ακόμη κι εμείς οι ενήλικες δυσκολευόμαστε στην αλλαγή περιβάλλοντος, πόσο μάλλον τα μικρά παιδιά.

Φέτος θα πάρω τα μέτρα μου. Ήδη ετοιμαζόμαστε για την έξοδο του Πάσχα και μαζί με τη βαλίτσα φτιάχνω και την λίστα με τα απαραίτητα που θα απασχολήσουν τον μικρό στις διακοπές.

Μπορεί η γιαγιά κι ο παππούς να μη διαθέτουν Nova όπως εμείς, το τάμπλετ όμως ή το λαπτοπ κάνει τη δουλειά του, αφού με την υπηρεσία Nova On The Go μπορώ να έχω διαθέσιμο το πρόγραμμα του Nova Life χωρίς επιπλέον χρέωση οπουδήποτε υπάρχει Wi Fi. Έτσι ο μικρός δε θα χάσει τις αγαπημένες του σειρές «Οι περιπέτειες του Sonic και «Gerald McBoing-Boing» στο Nova Life, και θα μπορέσει να δει και τις δύο νέες σειρές «Rastamoyse» και «Δύο Φανταστικοί γονείς» που ξεκινούν το Μεγάλο Σάββατο 15/4.

Ευτυχώς, η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε smartphone κάτι που μου λύνει πραγματικά τα χέρια μιας κι ο άντρας μου θα χρειαστεί τον φορητό υπολογιστή για να εργαστεί εξ αποστάσεως. Αλλά και στη βόλτα ή στις επισκέψεις σε συγγενείς, οι εξυπνες συσκευές θα μας λυτρώσουν κυριολεκτικά από τη γκρίνια και το «μαμά πάμε να φύγουμε».

Ο μικρός μάλιστα ήδη έχει ενημερώσει και τα ξαδέλφια του για το Nova on the Go και τον περιμένουν σαν ήρωα για να παρακολουθήσουν μαζί στο τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες. Ετοιμάζουν μάλιστα πιτζάμα πάρτι το βράδυ, για να δουν μαζί την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Ice Age - Collision Course».

Κι αν ξυπνήσουν αργά, το Nova Kids zone έχει φροντίσει για τους υπναράδες και προσφέρει ήδη από τη Μεγάλη Δευτέρα 1 ώρα περισσότερο πρόγραμμα τις καθημερινές από τις 07.30 π.μ. μέχρι τις 09.30 π.μ.

'Εβαλα κι εγώ «τσεκ» στ΄απαραίτητα, παίρνω μαζί τις smart συσκευές και ξεκινάω για την έξοδο του Πάσχα.

Καλή Ανάσταση!