5 απλοί τρόποι για να του δείξεις πως ενδιαφέρεσαι

02.03.2017
Έχεις βρει το αγόρι που σου αρέσει και προσπαθείς με διάφορους τρόπους να του δείξεις το ενδιαφέρον σου. Μήπως όμως κάτι πάει λάθος στην όλη διαδικασία; Παρακάτω θα μάθεις πως μπορείς να του δείξεις πως έχει την προσοχή σου.

Έλα πιο κοντά του:

Η σωματική επαφή είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να του "ξυπνήσεις" το ενδιαφέρον και να τον κάνεις να σε προσέξει περισσότερο. Αυτό σημαίνει πως όταν μιλάτε μπορείς να έρθεις πιο κοντά του ή μπορείς να τον αγγίζεις απαλά αλλά και ένα φιλικό φιλί στο μάγουλο που διαρκεί περισσότερο από ότι συνήθως είναι ένας τρόπος να του δείξεις πως σε ενδιαφέρει.

Πες ένα καλό λόγο για την εμφάνισή του:

Αν μπορείς να του κάνεις ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή του τότε για αρχή θα σκεφτεί πως τον πρόσεξες και πως έχει το ενδιαφέρον σου. Αν συνοδεύσεις το σχόλιο σου με το πιο γλυκό σου χαμόγελο τότε σίγουρα θα τον κάνει να σου επιστρέψει το χαμόγελο.

Φρόντισέ τον:

Αν ο γιακάς του έχει γυρίσει λιγάκι πάρε το θάρρος να του το φτιάξεις και έλα και πιο κοντά του πετυχαίνοντας και την σωματική επαφή που είναι το πιο σημαντικό.

Το δικό σας, εσωτερικό αστείο:

Δεν χρειάζεται καν να είναι αστείο, απλά θα είναι κάτι "δικό σας" που μόνο εσείς οι δυο ξέρετε και θα σας φέρει πιο κοντά. Είναι ακόμη κάτι πιο προσωπικό που θα σε φέρνει στο μυαλό του.

Βγάλε φωτογραφίες με τους δυο σας ή και κάποιες μόνο εκείνον:

Ζήτησε του να βγάλετε μια φωτογραφία ή τράβηξέ τον εσύ κάποιες φωτογραφίες. Μπορείς να του πεις πως θέλεις να έχετε μια φωτογραφία με τους δυό σας και όταν έρθει η στιγμή να έρθεις πιο κοντά του για την λήψη.