Survivor: Άρχισαν τα νεύρα και οι πρώτες ίντριγκες. Ποιοι «έσπασαν» ήδη και ποιοί κέρδισαν τα δύο έπαθλα;

19.09.2024
Survivor: Άρχισαν τα νεύρα και οι πρώτες ίντριγκες. Ποιοι «έσπασαν» ήδη και ποιοί κέρδισαν τα δύο έπαθλα;
Οι πρώτες μέρες στον Άγιο Δομίνικο δεν κυλάνε εύκολα για τις δύο ομάδες του Survivor -αλλά και την τρίτη την κρυφή.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τους φανερούς παίκτες του Survivor, αυτούς που ήδη ρίχνονται καθημερινά στους στίβους μάχης για να εξασφαλίσουν έπαθλα που θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη στην καθημερινότητα.

Δηλαδή χρήσιμα αντικείμενα ή τροφή. Οι δύο ομάδες, οι Τίγρεις και οι Αετοί ως το χθεσινό επεισόδιο ήταν ισόπαλες σε νίκες και ήττες. Δύο νίκες σερί είχαν πάρει στην πρεμιέρα οι Τίγρεις και δύο σερί οι Αετοί στο δεύτερο επειδόδιο.

Στο ενδιάμεσο, πριν τους αγώνες και με την έναρξη του επεισοδίου ο αρχηγός Γιάννης Γρυμανέλης είχε ένα break down γιατί του λείπει ήδη πολύ η οικογένειά του και ξέσπασε και κλάματα.

Στο χθεσινό πάλι μία ομάδα έκανε δύο νίκες και πήρε και τα κρουασάν και το kit ψαρέματος. Και αυτοί στις συγκεκριμένες δύο μονομαχίες ήταν οι Τίγρεις. Μία σου και μία μου του βλέπουμε να πηγαίνει. Όχι όμως αναίμακτα. Σε αυτές τις αναμετρήσεις άναψαν τα αίματα και είχαμε συγκρούσεις ακόμα και ανάμεσα σε παίκτες της ίδιας ομάδας.

Η αρχηγός Ελένη Κατσαρά, δεν άντεξε να παίξει τον τελευταίο πόντο και ουσιαστικά τον έδωσε στους αντιπάλους μαζί και με τη νίκη

Λίγη ώρα αργότερα οι Τίγρεις κέρδισαν και το kit ψαρέματος

Το επεισόδιο έκλεισε με ανατροπή με τους δύο αρχηγούς να καλούνται να συναντηθούν για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. ¨Ετσι αποχαιρετούν τους συμπαίκτες τους για να πάνε στη σκηνή διαπραγματεύσεων και παρά το γεγονός ότι όλοι μπροστά στους αρχηγούς λένε καλά, πίσω από την πλάτη τους λένε άλλα...

Εν τω μεταξύ στο νησί της εξορίας οι καινούργιοι παίκτες πριν καν ενταχθούν στο παιχνίδι και τις ομάδες αγωνιστικά, τα βρήκαν ήδη σκούρα.

Η μόνη ευτυχισμένη ανάμεσά τους η Εκατερίνα Λιντβίνοβα που δοκίμασε πρώτη φορά καβούρι και σοκαρίστηκε!

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2024 - 02:33