Οι hot αποχρώσεις που κυριαρχούν στις τάσεις μανικιούρ αυτό το φθινόπωρο

Οι hot αποχρώσεις που κυριαρχούν στις τάσεις μανικιούρ αυτό το φθινόπωρο
ΠΗΓΗ:@gel.bymegan
Αυτά τα χρώματα είναι στην κορυφή των nail trends.

Το φθινόπωρο είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εποχή του χρόνου για ένα χαριτωμένο μανικιούρ. Μετά από όλα, οι γκαρνταρόμπες μας αναβαθμίζονται σημαντικά το φθινόπωρο, οπότε ας έχουμε και εντυπωσιακά nail arts για να τα συνδυάσουμε, σωστά; Ανεξαρτήτως της αγαπημένης σου φθινοπωρινής δραστηριότητας, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Το να βγαίνεις έξω με ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό χρώμα νυχιών σου χαρίζει απίστευτη αυτοπεποίθηση, ανεξαρτήτως της περίστασης.

Είτε είσαι η τύπισσα που κάνει μανικιούρ στο σπίτι, είτε ζεις για τα press-ons σου, είτε μοιράζεσαι όλα τα hot news της προσωπικής σου ζωής με την τεχνίτριά σου δύο φορές το μήνα, αξίζει να έχεις ένα υπέροχο μανικιούρ αυτό το φθινόπωρο. Ευτυχώς για εσένα, έχουμε εξετάσει εικόνες από πασαρέλες, τάσεις στο TikTok και Pinterest για να εντοπίσουμε ποια θα είναι τα χρώματα νυχιών του φθινοπώρου 2024 και έχουμε περιορίσει την επιλογή σε 10 εκπληκτικές αποχρώσεις. Εμπιστεύσου μας! Θα σε κάνουμε να θέλεις να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου τώρα.

Bright red

Δεν θα ήταν πλήρης η ανασκόπηση των χρωμάτων νυχιών του φθινοπώρου χωρίς ένα φωτεινό, κόκκινο χρώμα. Θα ήταν δύσκολο να βρεις μια γυναίκα που αγαπά τα νύχια της και δεν έχει δοκιμάσει φωτεινό κόκκινο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, και δεν θα το θέλαμε διαφορετικά. Είναι κλασικό.

12 fb84f

Source: @gel.bymegan

Χρυσό

Αυτό το φθινόπωρο, τα μεταλλικά χρώματα είναι στην μόδα και όσο πιο αδιαφανή, τόσο το καλύτερο. Εφάρμοσε χρυσό βερνίκι νυχιών για να πετύχεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση σαν αυτή της εκπληκτικής μανικιούρ που είναι iconic από μόνη της, αλλά εξακολουθεί να ταιριάζει με τα πάντα. Επιπλέον, αν βρεις τρόπο να συνδυάσεις υφές χρυσού για επιπλέον ενδιαφέρον, θα έχεις έξτρα πόντους.

3 dbed9

Source: @gel.bymegan

Ασημί

Ακολουθώντας τη θεματολογία των μεταλλικών χρωμάτων, το ασημί θα είναι το χρώμα που θα φορούν όλοι φέτος το φθινόπωρο. Αν δεν έχεις τολμήσεις έως τώρα αυτό το εντυπωσιακό χρώμα που δείχνει υπέροχα στα νύχια σε διαβεβαιώνουμε οτι ήρθε η ώρα να το κάνεις και να τραβήξεις τα βλέμματα.

4 3d768

Source: @gel.bymegan

Navy

Όπως το φωτεινό κόκκινο, το ναυτικό μπλε είναι ένα κλασικό φθινοπωρινό χρώμα που απλά δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Αυτή η απόχρωση θα σε κάνει να θέλεις να πάρεις το νέο σου jacket (το οποίο είναι σιγά-σιγά απαραίτητο αυτή την εποχή) και να βγεις στον καθαρό αέρα για μια αναζωογονητική φθινοπωρινή βόλτα.

5 ae67e

Source: @themaniclub

Milky brown

Έχουμε δει τα νύχια σε σκούρο καφέ, χρώμα εσπρέσο να είναι δημοφιλή κατά το πρώτο μισό του 2024, αλλά αυτό το φθινόπωρο, όλα περιστρέφονται γύρω από μια πιο ανοιχτή καφέ απόχρωση.

6 e26bf

Source: @themaniclub

Μαύρο Ματ

Είπε κάποιος spooky; Το μαύρο ματ είναι στη μόδα φέτος το φθινόπωρο, και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη εποχή του χρόνου για να είναι το χρώμα στην κορυφή. Είτε επιλέξεις ματ μαύρο, είτε πιο γυαλιστερό, αρκεί το χρώμα να είναι αδιαφανές και σκοτεινό, τα νύχια σου θα είναι το envy όλων στο Halloween πάρτι.

{https://www.tiktok.com/@lovefreshpaint/video/7198616240619932970?q=Black%20nails%20mat&t=1726744270090}

Ballet pink

Σαν μια αλλαγή από τη συνήθη φθινοπωρινή γκάμα χρωμάτων νυχιών, οι απαλοί ροζ τόνοι είναι στην τάση φέτος το φθινόπωρο. Το καλύτερο μέρος με 2-3 στρώσεις του Bubble Bath (γιατί πραγματικά, τι άλλο θα ζητούσες αν επέλεγες το Ballet pink;) είναι ότι ταιριάζει με σχεδόν οτιδήποτε.

7 2ee38

Source: @matejanova

Cherry red

Αν δεν έχεις ήδη ενταχθεί στην τάση με τα κερασί νύχια αυτό το φθινόπωρο, αυτό είναι το σημάδι σου να επιλέξεις ένα σκούρο κόκκινο χρώμα για το επόμενο μανικιούρ σου. Είναι δραματικό, διασκεδαστικό και εξακολουθεί να είναι αρκετά διακριτικό για να ταιριάζει σχεδόν με οποιοδήποτε χρώμα της γκαρνταρόμπας σου.

8 ace2a

Source: @matejanova

Sheer grey

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ουρανοί γίνονται λίγο γκρίζοι το φθινόπωρο, οπότε γιατί να μην το αποδεχθείς με μια διαφανή, συννεφιασμένη γκρι απόχρωση στα νύχια σου; Προφανώς, οι γαλακτώδεις, ανοιχτές γκρι αποχρώσεις είναι εδώ για να μείνουν, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχείς γι' αυτό.

9 76a07

Source: @gel.bymegan

Matcha green

Αγαπήσαμε το φωτεινό Kelly green την περασμένη άνοιξη, αλλά αυτό το φθινόπωρο, όλα περιστρέφονται γύρω από το matcha πράσινο. Μετά από όλα, αν δεν είσαι λάτρης του καφέ με γεύση κολοκύθας, μάλλον πίνεις μια νόστιμη matcha αντί αυτού. Αυτή η απόχρωση είναι τόσο κομψή, που θα θέλεις να τη φοράς όλο το χρόνο.

10 bad18

Source: @gel.bymegan
Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2024 - 14:12