Tempting Fortune: Ποιός ενέδωσε τελικά στον πειρασμό και πήρε τα λεφτά κρυφά;

19.09.2024
Tempting Fortune: Ποιός ενέδωσε τελικά στον πειρασμό και πήρε τα λεφτά κρυφά;
Όλα όσα έγιναν στο δεύτερο επεισόδιο του Tempting Fortune.

Δύο παίκτες βρέθηκαν στο τελείωμα της πρεμιέρας να αμφιταλαντεύονται απέναντι στον Κρυφό Πειρασμό του Tempting Fortune. Η Ρούλα Γιαννιώτη και ο Γιώργος Χότζα κλήθηκαν στα κρυφά από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να αποφασίσουν αν θέλουν να αφαιρέσουν 2.000 ευρώ από το συνολικό έπαθλο για να τα στείλουν άμεσα στις οικογένειές τους. Και δεν ήξεραν ούτε μεταξύ τους οτι η πρόταση έχει γίνει και στους δύο.

Χθες το βράδυ στο δεύτερο επεισόδιο είδαμε τελικά τον έναν από τους δύο να αρνείται και τον άλλον να λυγίζει στον πειρασμό. Ο Γιώργος αρνήθηκε και η Ρούλα δέχτηκε αφαιρώντας αυτά τα 2.000 ευρώ από το έπαθλο.

Η επόμενη μέρα ξημέρωσε με την Glossy/ Ειρήνη να μην μπορεί να ξυπνήσει εύκολα.

Και με έναν ΄νέο παίκτη να κάνει μια θεαματική είσοδο στο Tempting Fortune. Ο Διονύσης ή Απολλώνιος ή Dee μπαίνει και άλλα 25.000 Ευρώ προστίθενται στο έπαθλο. Δηλαδή 348.000 συνολικά (έχουν φύγει 2.000)

Η διάδρασή του με όλους τους συμπαίκτες του από την αρχή σούπερ εκτός από την Ειρήνη που δεν τον βλέπει και με πολύ καλό μάτι.

Η πορείας της ημέρας ξεκινάει και ο πρώτος πειρασμός είναι καφές και μπισκότα. 150 Ευρώ ο καθένας. Αν και δελεάστηκαν πολύ τελικά αρνήθηκαν και προσπέρασαν.

Οι πειρασμοί φυσικά δεν τελείωσαν εκεί. Ο επόμενος προορισμός ήταν να κάνουν ιππασία. Εδώ η Όλγα που κάνει συνεχόμενα ζορίστηκε πάρα πολύ και στενοχωρήθηκε πάρα πολύ που δεν "αγόρασαν". Η προσφορά γινόταν μόλις για 4 άτομα και κόστιζε 300 Ευρώ.

Κι αν και εκείνη το κατάπιε και δεν αγόρασε τον πειρασμό για το καλό της ομάδας μια συμπαίκτριά της άρχισε την γκρίνια για την..."τσιγκουνιά" τους. Η Ειρήνη άρχισε το μπίρι μπίρι...

Ο Gogos κέρδισε τη δοκιμασία επάθλου, δηλαδή ένα μεγάλο και χορταστικό σάντουιτς και οι υπόλοιποι έπρεπε να αποφασίσουν αν θα αγόραζαν από ένα και οι ίδιοι με κόστος 400 Ευρώ. Αρνήθηκαν και πάλι.

Το βράδυ φτάνει και όπως και το προηγούμενο βράδυ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάνει την εμφάνισή του, φανερά αυτή τη φορά, για να τους πει οτι κάποιος πήρε 2.000 ευρώ στα κρυφά από το έπαθλο.... Χάος...

Η Ρούλα αποφασίσει να αποκαλύψει οτι είναι η ίδια που πήρε τα χρήματα και οι αντιδράσεις των συμπαικτών της -η τουλάχιστον κάποιων από αυτούς- τη συγκινούν.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2024 - 03:26