6 σημάδια πως τσάμπα περιμένεις το μονόπετρο

30.03.2012
Εσύ, η ρομαντικιά παιδούλα μεγάλωσες με το μότο ''Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα''.

Που να ήξερες πως καμιά 20 χρόνια μετά θα αναζητούσες μάταια τον ιππότη που θα σε παντρευόταν με την απαραίτητη πρόταση γάμου. Τώρα, που νομίζεις πως βρήκες ένα καλό και άξιο παλικάρι, περιμένεις το μονόπετρο ή έστω την πρόταση αλλά τίποτα- nada- nothing – rien!


Μήπως περιμένεις τσάμπα; Μήπως δεν σκέφτεται καν γάμους και πανηγύρια ο λεγάμενος;

Δεν είσαι η Νο1 προτεραιότητά του:

Την εποχή αυτή άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα και στη ζωή σου και στη ζωή του. Αν όμως σκέφτεται και κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια για το που θα δουλεύει σε 5 χρόνια, πόσα ντοκτορά θα έχει τελειώσει σε 7 χρόνια, πόσα ταξίδια θα έχει κάνει σε 10 χρόνια αλλά εσύ δεν βρίσκεσαι πουθενά στο κάδρο, μην ελπίζεις.

Το ότι σε ενημερώνει για όλα αυτά τα σχέδια είναι ο τρόπος του για να σου πει ''μην με περιμένεις''

Δεν έχει το ρόλο της οικογένειας σε μεγάλη εκτίμηση:

Μπορεί να τον σημάδεψε για πάντα ο χωρισμός των δικών του, μπορεί η οικογένειά του να τον πιέζει να κάνει οικογένεια, όπως και να έχει το θεσμό του γάμου δεν τον εκτιμά. Και στο έχει πει.

Εννοείται πως για να αποφύγει το γάμο, θα ξεφουρνίσει μια σειρά δικαιολογίες (είναι άθεος- ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά). Αν περιμένεις να του αλλάξεις εσύ γνώμη, θα περιμένεις πολύ

Σε κριτικάρει άσχημα διαρκώς:

Όλες και όλοι έχουμε ελαττώματα. Βέβαια, πόσο πολύ να σε θέλει ένας άντρας που διαρκώς σου τονίζει τα στραβά και ανάποδα που διαθέτεις με επικριτική διάθεση και όχι για να τα βελτιώσεις. Ένας άνθρωπος που σε βλέπει όλοα λάθη και ελαττώματα, δεν θέλει να ζήσει μαζί σου μια ζωή. Και μην νομίζεις πως επειδή κάνει σεξ μαζί σου, έχει αποδεχτεί τα ψεγάδια σου.

Δεν κάνει καμιά θυσία για σένα:

Εσύ μπορείς να ανατρέψεις το πρόγραμμα της ζωής σου για εκείνον, αλλά εκείνος δεν δέχεται να αλλάξει τίποτα μα τίποτα. Η ιστορία έχει δείξει πως όταν ένας άντρας αγαπά πραγματικά μια γυναίκα, αλλάζει τα πάντα χωρίς πίεση απλά επειδή το θέλει.

Αποφεύγει την Κουβέντα διαρκώς:

Οι ειδικοί επιμένουν πως όταν ένας άντρας είναι έτοιμος να παντρευτεί, σε αυτό συνηγορούν 49% η εύρεση της κατάλληλης συντρόφου και 51% στην έλευση της κατάλληλης στιγμής. Με άλλα λόγια, μπορεί να νιώθει πως είσαι η Μία και μοναδική αλλά δυστυχώς, αν δεν νιώσει το δικό του ρολόι να χτυπά, θα περιμένεις μέχρι να βγάλεις άσπρα μαλλιά ή εκείνος να μείνει με ένα δόντι.

Οι φίλοι του είναι οι χειρότεροι εργένηδες, γεροντοπαλίκαρα, μισογύνηδες

Στα 15 του δεν περιμένεις να έχει παντρεμένους φίλους. Στα 25 του απλά λες, να βρούμε κανά καλό κορίτσι να βολέψουμε τους εργένηδες φίλους. Αν περνούν τα χρόνια και ξεκόβει από τη ζωή του, τους φίλους του που φτιάχνουν τη ζωή τους, είναι εμφανές: δεν θέλει ο άνθρωπος να βλέπει παιδιά και οικογένειες μπροστά του! Δεν...

Κατερίνα Πατούλια