Όσα συνεχίζει να κάνει κι ας σε τρελαίνουν

12.10.2011
Κάποιες φορές απορείς: τα κάνει όλα αυτά απλά για να σε εκνευρίσει ή δεν καταλαβαίνει πόσο ενοχλείσαι; Φταίει που είναι άντρας; Ναι!

Κάποιες φορές απορείς: τα κάνει όλα αυτά απλά για να σε εκνευρίσει ή δεν καταλαβαίνει πόσο ενοχλείσαι; Φταίει που είναι άντρας; Ναι! Κάποιες αποφάσεις, κάποιες δραστηριότητες, κάποιες συμπεριφορές το καλό σου το αγόρι ή ο τύπος που γνώρισες πρόσφατα συνεχίζει να τις εφαρμόσει κι σε τρελαίνουν. Ποιές είναι αυτές;

Θα σε πάει σινεμά μόνο για να δει ταινία δράσης:

Κάθε φορά που ακούει τη λέξη σινεμά ξεκινά ο καυγάς, μα γιατί αφού μπορούμε να δούμε μια ταινία στο dvd, να τρέχουμε. Αφού τον πείσεις να φτάσετε στο σινεμά ξεκινά η γκρίνια του ποιά ταινία θα δούμε. Φυσικά, το κόστος των εισιτηρίων δικαιολογεί μόνο μια ταινία δράσης και όχι η ρομαντική κομεντί που εσύ ήθελες να δεις.

Προθυμοποιήσου να του αγοράσεις ένα μεγάλο ποπ κορν και για λόγους εκδίκησης νοίκιασε και τις 2 ταινίες του Sex And the City για να τις δείτε back to back. Οποιαδήποτε κομεντί μετά από αυτό, θα του φανεί μια χαρά.

Θα βγείτε ραντεβού και δεν θα κάνει καν κίνηση να πληρώσει:

Μπορεί να διαθέτει αρκετά χρήματα, μπορεί και να το γνωρίζεις αλλά στα ραντεβού του (πυκνώνουν τα φαινόμενα τελευταία) δεν θα σου πληρώσει ούτε ένα κρασί. Θα πεις, δουλεύουμε, λεφτά βγάζουμε αλλά πώς να το κάνουμε: ένα ρομαντικό ραντεβού πώς να έχει μέλλον όταν θα σου πει ότι χρωστάς 7,56 ευρώ για το κρασί που ήπιες. Ειδικά αυτή η στρογγυλοποίηση, του δώσε 5 και είμαστε οκ, μπορεί να σε κάνει να απογειωθείς από θυμό. Δεν είπαμε να πληρώσει λουκούλλειο γεύμα στο πιο hot εστιατόριο αλλά ένα σουβλάκι οφείλει να στο κεράσει.

Στην περίπτωση που έχει τάχα, δήθεν ξεχάσει το πορτοφόλι του στο αμάξι, προσποιήσου πως δεν έχεις ρευστό επάνω σου και πρέπει να σηκώσεις χρήματα από ΑΤΜ. Να δούμε τότε αν θα τρέξει στο αυτοκίνητο!

Με το που του πεις πως δεν σου έκανε το κλικ, θα σε ''θάψει'' μπροστά σου λέγοντας πως ποτέ δεν σε ήθελε:

Ουέ και αλίμονο αν θίξεις το μέγα Εγώ του λέγοντας πως δεν σου κάνει τελικά το κλικ. Το αγόρι αυτό, σαν μικρό πληρωμένο στρουμφάκι θα φροντίσει να σου τονίσει πως δεν είσαι καθόλου σέξι και ούτε εκείνος σε γούσταρε απλά είπε να μην σου χαλάσει την καρδιά. Όλα αυτά θα φροντίσει να τα αναπαράγει και στην αγέλη του, στολίζοντάς σε με τα καλύτερα κοσμητικά επίθετα.

Μην περιμένεις να δείξει ανωτερότητα το πληγωμένο αυτό αγόρι. Όπως κι αν του σερβίρεις την απόρριψη, το κράξιμο θα το φας.

Με το που γκρινιάξεις υποθέτει πως είσαι σε εκείνες τις δύσκολες ημέρες του μήνα:

Είναι να μην σε δει μουτρωμένη. Είναι να μην του κάνεις παρατήρηση για κάτι. Άμεσα θα ακούσεις φράσεις τύπου: ''ήρθαν οι Ρώσοι, καταλαβαίνω έχεις τα νεύρα σου, σου ήρθε η περίοδος''.

Τι να του πεις;;; Πως με τη συμπεριφορά του θα έπρεπε να έχεις διαρκώς περίοδο;

Θέλει να κάνετε σεξ δίχως προφυλάξεις και επιμένει πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα γιατί προσέχει:

Θα κάνει και θα πει τα πάντα για να το κάνετε! Μην ξεχνάς πως το ρίσκο που παίρνεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι πολλαπλό. Και πες πως προσέχει και δεν γίνεσαι μανούλα σε 9 μήνες. Τα ΣΜΝ είσαι σίγουρη πως δεν τα κουβαλά; Το πιθανότερο είναι να φέρει τον ιό HPV και να μην το καταλάβει ποτέ, προτού δεις το θολό σου παπ τεστ. Και αυτή είναι μια απλή περίπτωση τη στιγμή που καραδοκούν τόσες ασθένειες. Και πες ενδίδεις για μια φορά. Πώς θα τον πείσεις από τις επόμενες φορές να βάζει προφυλακτικό όταν υπάρχει το πεπραγμένο. Τελικά, η τακτική αυτή μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ αφότου έχεις πει το ναι. Θα αναρωτηθεί εκείνος αν σε έχουν πείσει πολλοί άντρες στο παρελθόν για κάτι τέτοιο.

Και τα τρελά που έχουμε χάσει κάθε ελπίδα πως θα σταματήσει να κάνει:

  • Να θυμάται όλες τις επετείους και γιορτές σας.

  • Να ζητά οδηγίες όταν βλέπει πως έχει σίγουρα χάσει το δρόμο

  • Να του έχεις θέσει μόνο μια δουλειά να κάνει (να πλύνει τα πιάτα) και να την ξεχνάει κι αυτή.