Βανδή - Ρουβάς οι πιο καλοντυμένοι τραγουδιστές

11.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, την ύψιστη τιμητική διάκριση έλαβαν το βράδυ της Δευτέρας η Δέσποινα Βανδή και ο Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι έτυχαν της καθολικής αναγνώρισης ως "οι πιο καλοντυμένοι ποπ τραγουδιστές". Τα άνωθεν βραβεία δόθηκαν στα πλαίσια της τελετής "Stars Fashion Awards".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την ύψιστη τιμητική διάκριση έλαβαν το βράδυ της Δευτέρας η Δέσποινα Βανδή και ο Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι έτυχαν της καθολικής αναγνώρισης ως "οι πιο καλοντυμένοι ποπ τραγουδιστές". Τα άνωθεν βραβεία δόθηκαν στα πλαίσια της τελετής "Stars Fashion Awards" που έγιναν σε γνωστό παραλιακό κέντρο και αφορούσε τους πιο καλοντυμένους εκπροσώπους της εγχώριας show biz. Στην απονομή, ο βραβευθείς Sakis έδωσε κανονικά το παρών του, κλέβοντας την παράσταση με την - για βράβευση - ενδυμασία του: ένα ξεβαμμένο θεόστενο δερμάτινο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και σακάκι.

Ο "Γαλλοφερμένος" αοιδός με την είσοδο του στο χώρο καταχειροκροτήθηκε από τις -παντός καιρού - "Ρουβίτσες", οι οποίες σαν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο ξέσπασαν στα καθιερωμένα ουρλιαχτά. Σε αντίθεση με τον Ρουβά, η Βανδή έλαμψε δια της απουσίας της. Η εν λόγω αοιδός, από το ξεκίνημα της καριέρας της κράτησε μία αποστασιοποίηση από παντός είδους βραβεύσεις, εξόν κι αν είναι διεθνείς, οπότε αλλάζει το πράγμα. Ωστόσο, δέχτηκε με μεγάλη συγκίνηση το βραβείο κι όπως δήλωσε είναι βαθύτατα συγκινημένη καθότι της αρέσει πολύ η μόδα και δίνει μεγάλη σημασία στο ντύσιμο και το ρούχο που θα βάλει.

Εκτός από τους δύο αοιδούς, βραβεύθηκαν, επίσης, οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Βίκυ Κουλιανού στην κατηγορία "πιο καλοντυμένοι ηθοποιοί", Έλενα Κουντουρά για "την προσφορά της στη μόδα" με την πάλαι ποτέ διεθνή της καριέρα στο modelling, Αντώνης Λυμπέρης για "τη συμβολή του στο χώρο της μόδας", ενώ τιμητική διάκριση έλαβαν οι Μιμή Ντενίση και Νίκος Χατζηνικολάου ως " διαχρονικοί εκπρόσωποι του απόλυτου στυλ". Η Ντενίση, μάλιστα, προκειμένου να...δικαιολογήσει το βραβείο, προτίμησε το έθνικ λουκ και όπως είπαν πολλοί από τους παριστάμενους ήταν τω όντι....εντυπωσιακή.