Η Πάλτροου και ο πρίγκιπας

11.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, η περιπλάνηση της Γκουίνεθ Πάλτροου μέχρι να βρει τον άνδρα τον σωστό, τον άνδρα με "Αλφα" κεφαλαίο ως φαίνεται φθάνει στο τέλος της. Η διάσημη ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό ζει ένα θυελλώδη έρωτα με τον διάδοχο του ισπανικού θρόνου Φελίπε.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η περιπλάνηση της Γκουίνεθ Πάλτροου μέχρι να βρει τον άνδρα τον σωστό, τον άνδρα με "Αλφα" κεφαλαίο ως φαίνεται φθάνει στο τέλος της. Η διάσημη ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό ζει ένα θυελλώδη έρωτα με τον διάδοχο του ισπανικού θρόνου Φελίπε και όπως λένε φίλοι της ηθοποιού τα πράγματα τώρα είναι διαφορετικά. Θες η προοπτική του να γίνει μία μέρα "πριγκίπισσα Γκουίνεθ"; Θες ότι ο Φελίπε είναι ένα κομμάτι μάλαμα; Η ουσία είναι μία: η Πάλτρου είναι σφόδρα ερωτευμένη και όχι μόνο.

Η προοπτική ενός γάμου δεν τη χαλάει ως ιδέα και ήδη με τις φίλες της, όταν πίνουν τον καφέ τους, μιλάνε για νυφικά, φρου φρού και αρώματα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Εκείνος όταν αντίκρισε την ψηλόλιγνη ξανθιά αμερικανίδα τα...είδε όλα κωλυόμενα, ενώ κι εκείνη με τη σειρά της σαν αντίκρισε το μελανούρι από την Ισπανία της ήρθε μιαν αντάρα. Έκτοτε είναι μαζί και παρόλο που τους χωρίζει η απόσταση (αυτή στο Λονδίνο, αυτός στη Μαδρίτη) έχουν καταφέρει να παίρνουν πολλές ώρες παρέα. Ας είναι καλά, δηλαδή, η Γκουίνεθ η οποία δεν έχει πρωτόκολλα και πριγκιπικές δουλειές στο μυαλό της, οπότε και πετάγεται μέχρι τον καλό της συχνά πυκνά.

Το αυτό έκανε και λίγες μέρες πριν, όταν έφυγε από το Φεστιβάλ της Βενετίας και πήγε στη Μαδρίτη για να περάσει λίγες ώρες με τον Φελίπε. Οι γονείς του πρίγκιπα και δη η μητέρα Σοφία φαίνεται να εγκρίνουν τη νύφη, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον υιό. Βλέπεις, μέχρι τα χθες, δεν υπήρχε κοπέλα που να πήγαινε ο Φελίπε στο παλάτι και η "δικιά" μας Σοφία να την βλέπει με "μισό μάτι" καθότι δεν συγκέντρωνε τα απαραίτητα...πριγκιπικά προσόντα.