Ο κουμπάρος το σκασε

11.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η περίπτωση σε έναν γάμο να το σκάει ο κουμπάρος δεν έχει ματά ξανασυμβεί και για το λόγο αυτό η απουσία του Διονύση Σχοινά (περί του κουμπάρου τούτου ο λόγος), από το γάμο του στενό του φίλου και μέλος των Going Through, Bob με την καλή του κι επίσης αοιδό, Έλενα Αρμάο, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι σήμερα είθισται στους γάμους αυτός που να το σκάει να είναι είτε η νύφη είτε ο γαμπρός, επειδή την τελευταία στιγμή το ξανασκέφτηκαν το πράγμα και αποφάσισαν πως "άπα, πα, πα δεν κάνω τέτοια πράγματα". Η περίπτωση να το "σκάει" ο κουμπάρος δεν έχει ματά ξανασυμβεί και για το λόγο αυτό η απουσία του Διονύση Σχοινά (περί του κουμπάρου τούτου ο λόγος) σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Ο γνωστός αοιδός πριν λίγες μέρες ήταν να παντρέψει τον στενό φίλο του και μέλος των Going Through, Bob με την καλή του κι επίσης αοιδό, Έλενα Αρμάο. Η κουμπαριά είχε κανονιστεί πολύ καιρό πριν, ενώ το ζεύγος με χαρά είχε πληροφορήσει συγγενείς και φίλους για τη "συγγένεια" που επρόκειτο να κάνουν με τον Διονύση. Αυτοί, πάλι, με τη σειρά τους έκαναν "αμάν και πως" να έρθει η ευλογημένη τούτη ώρα, προκειμένου να δουν από κοντά τόσο τον Σχοινά, όσο και τη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή. Η ώρα ωστόσο περνούσε και ο "κουμπάρος" δεν έκανε την εμφάνιση του. Ήρθε ο γαμπρός, μετά η νύφη αλλά ο Διονύσης άφαντος. "Φίδια" άρχιζαν να τους ζώνουν, μέχρι που ξεκίνησε το μυστήριο και τα χρέη κουμπάρας εκτέλεσε μία φίλη της νύφης, οπότε και συνειδητοποίησαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να δουν το διάσημο ζεύγος.

Στο σημείο αυτό, οι απόψεις διίστανται. "Γιατί δεν εμφανίστηκε ο αοιδός"; Είναι το ερώτημα που απασχόλησε καλεσμένους και μη, όταν πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διονύσης το πρωί της μέρας εκείνης είπε να αθληθεί...ποδοσφαιρικά, όπου σε μία περίεργη φάση γύρισε το πόδι του. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι κι έτσι αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του είπαν πως έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα. Η Καίτη αμέσως ενημέρωσε σχετικά τους μελλόνυμφους, οι οποίοι έστω και την τελευταία στιγμή έψαξαν για τον αντικαταστάτη.

Σύμφωνα, όμως, με την Τατιάνα (Στεφανίδου) και τους...δαιμόνιους ρεπόρτερ της τα πράγματα δεν έχουν έτσι. Ο Σχοινάς είχε ένα πρόβλημα με δικό του αγαπημένο πρόσωπο (από τα λεγόμενα δεν έμοιαζε να είναι υγείας) γι αυτό και δεν εμφανίστηκε. Ενημέρωσε σχετικά τους παραλίγο κουμπάρους, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την...εφεδρική κουμπάρα. Με ποιο πρόσωπο είχε πρόβλημα, δεν το ανέφερε καθότι δεν ήταν του ρεπορτάζ. Με αυτό θα ασχοληθεί κάποια άλλη στιγμή, οπότε και το περιμένω με ανυπομονησία.