Ο νέος έρωτας του Δημήτρη Ράπτη

10.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τι κοινό μπορεί να έχει ο Δημήτρης του Bar, με τον πάλαι ποτέ φέρελπι αοιδό Τριαντάφυλλο; Εκτός, του ότι στο μυαλό και των δύο "καρφώθηκε" η ιδέα ότι μπορούν να γίνουν τραγουδιστές και να κατακτήσουν το ελληνικό πεντάγραμμο, έφερε η μοίρα να "μοιραστούν" την ίδια γυναίκα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δημήτρης του Bar, με τον πάλαι ποτέ φέρελπι αοιδό Τριαντάφυλλο; Εκτός, του ότι στο μυαλό και των δύο "καρφώθηκε" η ιδέα ότι μπορούν να γίνουν τραγουδιστές και να κατακτήσουν το ελληνικό πεντάγραμμο, έφερε η μοίρα να "μοιραστούν" την ίδια γυναίκα. Η πρώην αγαπημένη, δηλαδή, του αοιδού Τριαντάφυλλου ερωτεύτηκε σφοδρά τον έτερο αοιδό Δημήτρη κι εδώ κι έναν μήνα ζει...τον απόλυτο έρωτα.

Η Αθηνά Ιωάννου (περί οίας ο λόγος) είναι φερέλπιδα τραγουδίστρια που τον καιρό αυτό άδει στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο "Γοργόνες και Μάγκες". Η γνωριμία της με τον μέχρι πρότινος μάγειρα Δημήτρη Ράπτη έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου οι δυο τους ήταν καλεσμένοι. Ο έρωτας τους, όπως αποκαλύπτει η ίδια μελιστάλαχτα σε φίλους και γνωστούς, ήτο κεραυνοβόλος. Αυτός συγκλονίστηκε από το σκέρτσο, την ομορφιά και τη δροσιά που παρέχουν τα νιάτα της, ενώ εκείνη συγκινήθηκε από την ομορφιά και τη ωριμότητα του.

Βλέπεις, ο τέως, λόγω του νεαρού της ηλικίας του (τι κι αν έγινε μεγάλος και τρανός αοιδός) ήταν παιδάκι στη συμπεριφορά του, ενώ η ανωριμότητα που επιδείκνυε κούραζε τα μάλα την Αθηνά, η οποία ζητούσε να έχει στο πλευρό της έναν άντρα βαρύ και ασήκωτο. Αυτός, λοιπόν, βρέθηκε και είναι ο Δημήτρης, ο οποίος της απαγορέψει αυστηρά να βγαίνει σε περιοδικά κι εφημερίδες διαλαλώντας τον έρωτα τους. Μεταξύ μας, πάντως, δεν θα έχει και πολλά να πει καθότι οι συναντήσεις τους αυτό το διάστημα μόλις που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μια μούντζα συναντήσεις έχουν κάνει τα παιδιά, όμως, είναι αρκετές για να διαπιστώσουν πόσο πολύ ταιριάζουν και επιθυμούν ο ένας τον άλλον. Με το καλό, όμως, που θα τελειώσουν οι υποχρεώσεις εκείνης και θα κατέβει την Αθήνα, θα μπορέσουν να ζήσουν υπό φυσιολογικές συνθήκες τον έρωτα τους.