Παντρεύτηκε η Ειρήνη Σκλήβα

10.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, στο κλαμπ των "νυμφευμένων μοντέλων" πέρασε από το βράδυ της Παρασκευής μία ακόμη άξια εκπρόσωπος. Η Ειρήνη Σκλήβα (περί οίας ο λόγος) ήρθε εις γάμου κοινωνία με τον εδώ και τρία χρόνια αγαπημένο της, Ακη Χυδήρογλου, με άκρα μυστικότητα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στο κλαμπ των "νυμφευμένων μοντέλων" πέρασε από το βράδυ της Παρασκευής μία ακόμη άξια εκπρόσωπος. Η Ειρήνη Σκλήβα (περί οίας ο λόγος) ήρθε εις γάμου κοινωνία με τον εδώ και τρία χρόνια αγαπημένο της, Ακη Χυδήρογλου. Σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της η "Μις Κόσμος" προτίμησε ο γάμος να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και χωρίς πολλά πολλά νταβαντούρια με κάμερες, φωτογράφους κι εκτενή ρεπορτάζ στο..."Φύλλο και Φτερό" της Τατιάνας (Στεφανίδου).

Ούσα χαμηλών τόνων κορίτσι, όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας για το γάμο δεν αποκάλυψε το παραμικρό σε καμιά από τις συναδέλφους της που διατηρεί φιλική σχέση για το ... φόβο των Ιουδαίων. Η ιδέα και μόνο ότι μπορεί να διέρρεε το παραμικρό και κάποιο παπαράτσι να την έστηνε απ' έξω, την τρόμαζε. Η στρατηγική, λοιπόν, "στόμα ερμητικά κλειστό" απέφερε τα δέοντα και την Παρασκευή στο κτήμα Νάσιουτζικ τελέστηκε το μυστήριο. Παρόντες ήταν λίγοι εκλεκτοί συγγενείς και φίλοι, άτομα εχέμυθα για τέτοιες περιπτώσεις.

Η νύφη, κατά τα λεγόμενα, ήταν ωραιότατη, ενώ στην εκκλησία έφθασε με μία άσπρη λιμουζίνα. Τη διακόσμηση του χώρου την είχε αναλάβει η ίδια και πολλοί ήταν εκείνοι που της έριξαν την ιδέα, σε περίπτωση που (μη κακό) μείνει χωρίς δουλειά να αναλάβει τους στολισμούς εκκλησιών για γάμους. Εξαιτίας, των ανειλημμένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, οι νεόνυμφοι θα αναλάβουν προσωρινά το καθιερωμένο γαμήλιο ταξίδι. Να σου πω επίσης, πως το ζεύγος αρραβωνιάστηκε πριν ένα χρόνο στις εξωτικές Μαλδίβες.