Πωλείται το σπίτι της Αλίκης στον Θεολόγο

12.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, αποφασισμένος να πουλήσει την εξοχική βίλα της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη, στον Θεολόγο, είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Η οριστική και αμετάκλητη ως φαίνεται απόφαση του βλασταριού της αείμνηστης "εθνικής σταρ" έχει προκαλέσει την οργή και την θλίψη συγγενών και φίλων της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αποφασισμένος να πουλήσει την εξοχική βίλα της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη, στον Θεολόγο, είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Η οριστική και αμετάκλητη ως φαίνεται απόφαση του βλασταριού της αείμνηστης "εθνικής σταρ" έχει προκαλέσει την οργή και την θλίψη συγγενών και φίλων της γνωστής ηθοποιού. Ο ένας μετά τον άλλον βγαίνει να εκφράσει δημοσίως τον...πόνο του για τα μαντάτα, μήπως κι ευαισθητοποιηθεί ο Γιάννης και αναθεωρήσει.

Ωστόσο, αυτός είναι αμετάπειστος και ήδη έβαλε τιμή πώλησης, που ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ (340 εκατομμύρια δραχμές). Οι ενδιαφερόμενοι - όπως καταλαβαίνεις - είναι πολλοί, και σαν έμαθαν ότι πωλείται το παρών χτίσμα, έσπευσαν άμεσα να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες. Μια εξ' αυτών είναι και η αοιδός Δέσποινα Βανδή, η οποία σαν πληροφορήθηκε από τις ειδήσεις για την πώληση, σκέφτηκε αμέσως πως το πάλαι ποτέ "καταφύγιο" της Αλίκης θα μπορούσε να γίνει πια δικό της και του Ντέμη. Είπε την ιδέα στον καλό της κι αυτός έδειξε να ενθουσιάζεται καθότι πέρα του κοσμικού του πράγματος, είναι μια καλή επένδυση. Οι δυο τους μάλιστα πετάχτηκαν μέχρι τον Θεολόγο προκειμένου να δουν από κοντά τη βίλα.

Πάντως, το σπίτι βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και η αδιαφορία του νυν ιδιοκτήτη κάνει μπαμ σε κάθε γωνία του σπιτιού. Τα υδραυλικά στο μπάνιο έχουν διαβρωθεί και η μπανιέρα είναι κατακίτρινη από τη σκουριά. Σοβάδες πέφτουν και γενικά η εικόνα ερήμωσης είναι εμφανής. Μόνο οι φωτογραφίες και τα αντικείμενα της Αλίκης έχουν παραμείνει απείραχτα στη θέση τους για να θυμίζουν ότι κάποτε το σπίτι αυτό έσφυζε από ζωή.