Νύχτα πρεμιέρας αλά Χόλιγουντ

12.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, κόσμος και κοσμάκης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κολέγιο Ψυχικού για την πρώτη νύχτα πρεμιέρας του "8ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου". Οι απανταχού φαν του είδους έσπευσαν να δώσουν το "βροντερό" παρών τους ενδεδυμένοι στα πρότυπα του Χόλιγουντ.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Κόσμος και κοσμάκης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κολέγιο Ψυχικού για την πρώτη νύχτα πρεμιέρας του "8ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου". Οι απανταχού φαν του είδους έσπευσαν να δώσουν το "βροντερό" παρών τους κι ενδεδυμένοι στα πρότυπα του Χόλιγουντ κατέκλυσαν την αίθουσα. Οι περισσότεροι εξ' αυτών, μετά το τέλος της ταινίας έκαναν ένα πέρασμα από τη δεξίωση, όπου μεταξύ τύρου και αχλαδιού...ανέλυσαν τις υποκριτικές ικανότητες του πρωταγωνιστή Τομ Κρούζ.

Ενθουσιασμένες τα μάλα με το ταλέντο του ηθοποιού -απ' ότι φάνηκε - έμειναν τα μοντέλα της παρέας (για τις οποίες δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι) αλλά δείχνουν μία αγάπη στην Έβδομη Τέχνη. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι σαν έμπαινες στην αίθουσα, τηρούσες δίπλα σου για να βρεις την...πασαρέλα. Τόσες πολλές ήταν. Εκτός από μοντέλα, στην πρεμιέρα πήγαν και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι με το είδος, δηλαδή ηθοποιοί. Ανάμεσα τους ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Ακης Σακελαρίου, ο Γιώργος Φούντας με τον γιο του, η Φιλαρέτη Κομνηνού καθώς και σκηνοθέτες όπως ο Νίκος Περράκης και η Όλγα Μαλέα.

Λάτρεις του σινεμά είναι και δύο από τα πάλαι ποτέ...Barοπαιδα, η Ρεβέκκα και ο Αρης. Τα δύο παιδιά έφθασαν στο κολέγιο μαζί με άλλες δύο κοπέλες, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Εκεί, εντελώς τυχαία συνάντησαν τον πρώην bar manager τους, στο εν λόγω reality, Γιάννη Λεουνάκο, γεγονός που τους χαροποίησε ιδιαίτερα, αλλά και σχολιάστηκε ανάλογα από τον φέρελπι αοιδό Αρη. "Καλά εμείς μόνο τυχαία θα τα λέμε" του πέταξε την μπηχτή καθώς ως φαίνεται ο κύριος Λεουνάκος δεν έχει ανοίξει το καρνέ του να τους πάρει ένα τηλέφωνο. Να σου πως επίσης, πως ως...επώνυμα πρόσωπα που είναι τα παιδιά κάθισαν στις πρώτες θέσεις των επίσημων προσκεκλημένων. Όχι παίζουμε!