Η Βανδή στο γήπεδο

09.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στο πλευρό του αγαπημένου της Ντέμη Νικολαϊδη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή. Ο καλός της έπαιζε με την Εθνική κόντρα στην Ισπανία και η αοιδός ως σωστή αγαπημένη ενός ποδοσφαιριστή καθώς είναι, πήγε μέχρι το γήπεδο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο πλευρό του αγαπημένου της Ντέμη Νικολαϊδη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή. Ο καλός της έπαιζε με την Εθνική κόντρα στην Ισπανία και η αοιδός ως σωστή αγαπημένη ενός ποδοσφαιριστή καθώς είναι, πήγε μέχρι το γήπεδο για να του δώσει την απαραίτητη ηθική υποστήριξη.

Κατά το "η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται", η Δέσποινα επέλεξε ένα καθαρά αθλητικό λουκ, προκειμένου να δείξει τα αγνά φίλαθλα αισθήματα της. Φορώντας ένα τζιν παντελόνι και μπλούζα με στάμπα μία μπάλα ποδοσφαίρου και μία τεράστια λέξη "Goal", πήρε θέση στους επισήμους και με την αγωνία ενός φιλάθλου παρακολούθησε τον αγώνα. Η εξέλιξη του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και κάθε φορά που ο αγαπημένος της ή κάποιος συμπαίκτης του έχανε ευκαιρίες, η αοιδός άναβε τσιγάρο για να...σβήσει τον νταλκά. Ασε, που ως original φίλαθλο που ήταν, πεταγόταν κάθε λίγο και λιγάκι από τη θέση της φωνάζοντας διαφορά συνθήματα του τύπου: "Αντε παλικάρια μου, μη μασάτε".

Όσοι βρέθηκαν στις διπλανές θέσεις την καμάρωναν για τον φανατισμό που επέδειξε, αλλά και για την αγάπη της προς τον Ντέμη καθώς τα περισσότερα συνθήματα της είχαν αυτόν ως κύριο θέμα. Μετά το τέλος του αγώνα και αφού η Εθνική έχασε 2-0 από το αντίπαλο συγκρότημα, η Βανδή κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, προκειμένου να...παραλάβει τον καλό της αλλά και να του πει δυο λόγια παρηγοριάς. Λίγο παρά πέρα από την καλλιτέχνιδα, στους επισήμους, καθόταν η κολλητή της τους τελευταίους μήνες, Έλενα Κατρίτση μετά του γιου της Πάνου, αλλά και του Αιμίλιου Λιάτσου. Η γνωστή δημοσιογράφος, αν και βαθύτατα...αθλητικοποιημένο άτομο, το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στη λεωφόρο κατόπιν επιθυμίας του γιου της. Η Κατρίτση, πάντως, ήταν περισσότερο συγκρατημένη στις εκδηλώσεις της και οι φορές που σηκωνόταν από την καρεκλά ήταν για να...ξεπιαστεί.