Απάντηση Βατίδου στις κατηγορίες Κούγια!

03.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν φαντάζομαι να πίστεψες ότι το σήριαλ με τον «πόλεμο των Κούγια» θα τελείωνε με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού και πως ο χωρισμός τους, που ξεκίνησε με μπουνιές, κλοτσιές, μηνύσεις, απειλές και το αστυνομικό τμήμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν φαντάζομαι να πίστεψες ότι το σήριαλ με τον «πόλεμο των Κούγια» θα τελείωνε με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού και πως ο χωρισμός τους, που ξεκίνησε με μπουνιές, κλοτσιές, μηνύσεις, απειλές και το αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης σε ρόλο... πυροσβεστικής, θα γινόταν στο τέλος με ήρεμο τρόπο. Αυτό είναι για άλλα ζευγάρια. Για το Κουγέικο υπάρχει άλλος νόμος και λογική, που εμείς αδυνατούμε να καταλάβουμε. Και ποσώς μας ενδιαφέρει να κατανοήσουμε.

Μία εβδομάδα μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στο «Down Town» και τους υπαινιγμούς του ότι η Εύη Βατίδου είναι μία ακατάλληλη για τα παιδιά του μάνα, που ξενυχτάει σε κακόφημα μαγαζιά της Συγγρού, ξυπνάει αργά το μεσημέρι και δεν ενδιαφέρεται για τα παιδιά τους, ήρθε η σειρά εκείνης να απαντήσει. Όχι, συνέντευξη δεν έδωσε, αν και δεν αποκλείεται να γίνει και αυτό. Ειδικά, τώρα που ο πρώην της έσπασε τη συμφωνία να μη μιλήσουν ξανά για το θέμα δημοσίως.

Κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κι έτσι όπως το πάει το πρώην ζευγάρι, στο τέλος, στο Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα υπάρχουν μόνο μηνύσεις δικές τους. Μήπως, να ορίσουν έναν εισαγγελέα αποκλειστικά για την υπόθεση αυτή; Όχι τίποτε άλλο, θα πηγαίνουμε να κάνουμε εμείς καμιά μήνυση και δεν θα έχουν χρόνο να ασχοληθούν μαζί μας. Τέλος πάντων. Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Espresso, η Βατίδου με μήνυση της ενώπιον του εισαγγελέα απαντά στα όσα την κατηγορεί ο Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι δεν κάνει έκλυτη ζωή, δεν ξενυχτάει σε κακόφημα μαγαζιά, δεν παίρνει ναρκωτικά και κυρίως αγαπάει τα παιδιά της, για τα οποία θυσίασε την καριέρα της ως μοντέλο.

Όσο για τον υπαινιγμό του Αλέξη ότι είναι «εκβιάστρια» και του ζητούσε συνεχώς χρήματα, υποστηρίζει ότι δεν ισχύει αυτό και τον ίδιο τον παντρεύτηκε επειδή τον αγαπούσε και όχι για τα λεφτά του. Μάλιστα, το πρώην μοντέλο αναφέρεται και στο τελευταίο άγριο επεισόδιο μεταξύ τους, στις 9 Φεβρουαρίου, λέγοντας πως ο πρώην σύζυγός της, επιτέθηκε σε αυτήν και τη δημοσιογράφο φίλη της, φραστικά, παίρνοντας τα κινητά τους. Αρνήθηκε ότι συμμετείχε στο επεισόδιο ο φίλος της και γιος επιχειρηματία και για του λόγου το αληθές έχει μάρτυρες. Αναμένουμε απάντηση Κούγια.