"Δεν παντρεύεται, αυτή δε νοικοκυρεύεται"!

02.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από την Κάιλι Μινογκ, αλλά δεν πρέπει να έχουμε παράπονο, αφού τις τελευταίες μέρες η μικροσκοπική αοιδός επανήλθε στην επικαιρότητα και μας απασχόλησε τα μάλα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από την Κάιλι Μινογκ, αλλά δεν πρέπει να έχουμε παράπονο, αφού τις τελευταίες μέρες η μικροσκοπική αοιδός επανήλθε στην επικαιρότητα και μας απασχόλησε τα μάλα. Βούιξε ο τόπος ότι η Κάιλι παντρεύεται τον αγαπημένο της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ και στον Τύπο υπήρχαν παντού δημοσιεύματα για τον επικείμενο γάμο του ζεύγους.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι άλλη και η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν. Βασικά, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και οι φήμες περί επικείμενου γάμου είναι... άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα. Εξάλλου, το δήλωσε η ίδια η Μινογκ, η οποία όχι μόνο διέψευσε τα σενάρια γάμου, αλλά τόνισε πως με τον Μαρτινεζ έχουν χωρίσει εδώ κι ένα χρόνο και δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Ούτε που έχει περάσει από το μυαλό της αοιδού να τα ξαναβρεί με τον Γάλλο ηθοποιό, ενώ κάποια δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι κι επισήμως ζευγάρι με τον σκηνοθέτη, Αλεξάντερ Νταμ, τον οποίο γνώρισε πέρυσι. Θα θυμάσαι το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει τότε, αφού ο Νταμ ήτο παντρεμένος. Τώρα, όμως, χώρισε από τη σύζυγο του και είναι ελεύθερος να ζήσει τον ερωτά του με την Κάιλι.

Όσο για τις φήμες γάμου με τον Μαρτίνεζ, αυτές προέκυψαν από μία παρεξήγηση. Η Μινογκ θα δώσει συναυλία στην Πράγα τις επόμενες μέρες και ζήτησε από τους διοργανωτές ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων για συγγενείς και φίλους. Αυτοί σου λένε: «για να θέλει τόσα εισιτήρια για το σόι, σημαίνει ότι παντρεύεται. Μάλλον, στην Τσεχία δεν είχαν πληροφορηθεί ότι με τον Μαρτίνεζ είναι χωρισμένοι κι έφτιαξαν το σενάριο τους. Επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν βαριέσαι.