Ελεύθερη και ωραία η Μινόγκ

06.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη ελεύθερη και ωραία είναι η Κάιλι Μινόγκ και όσα πιστά αρσενικά, ας προσέλθουν. Η διάσημη αοιδός την οποία φήμες την ήθελαν να έχει έρθει εις γάμου κοινωνία με τον καλό της Τζέιμς Γκούντινγκ, όχι μόνο δεν έβαλε στεφάνι, αλλά κυκλοφορεί σόλο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη


, Ελεύθερη και ωραία είναι η Κάιλι Μινόγκ και όσα πιστά αρσενικά, ας προσέλθουν. Η διάσημη αοιδός την οποία φήμες την ήθελαν να έχει έρθει εις γάμου κοινωνία με τον καλό της Τζέιμς Γκούντινγκ, όχι μόνο δεν έβαλε στεφάνι, αλλά κυκλοφορεί σόλο. Την άνωθεν αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Γκούντινγκ, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στον αρσενικό κόσμο.

Σύμφωνα με το γνωστό μοντέλο, αυτός και η Κάιλι έχουν ουσιαστικά χωρίσει πριν ένα χρόνο, όμως τυπικά το τέλος μπήκε τον Μάιο. Ωστόσο, ως ανώτεροι και προοδευτικοί άνθρωποι που είναι κράτησαν επαφές και το καλοκαίρι που μας πέρασε επισκέφτηκαν το εξωτικό Μπάλι για καθαρά...εκπαιδευτικούς λόγους. Να γνωρίσουν την ιστορία του, τον πολιτισμό και την κουλτούρα του. Αυτός ήταν ο λόγος του ταξιδιού και κανένας άλλος, όπως τόνισε ο μοντέλος, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τίποτε παραπάνω από δύο...καρδιακοί φίλοι.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, το τελευταίο διάστημα διέμενε στο σπίτι της Κάιλι στο Λονδίνο καθότι στο δικό του έκανε κάτι επισκευές στα υδραυλικά και που να τρέχει ο άνθρωπος στα ξενοδοχεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο καιρό άφηναν τον έρμο τον κόσμο να πιστεύει πως ξανάσμιξαν τα αηδονάκια, ο Γκούντινγκ τσιλiμπούρδιζε αριστερά και δεξιά. Σε αυτού του είδους, δε, τις συναναστροφές του ήταν τόσο ενθουσιασμένος που δε φρόντιζε να παίρνει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με αποτέλεσμα τα παπαράτσι να τον πιάνουν σε τρυφερά ενσταντανέ, πότε με αιθέριες γυναικείες υπάρξεις και πότε με αιθέριες αρσενικές υπάρξεις(!) Το όνομα, λοιπόν, δεν ήθελε και πολύ για να του βγει και προτού το ίδιο και το αυτό συμβεί στη Μινόγκ, για τον άντρα που πήγε και αγάπησε, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Το χωρισμό των δύο νέων επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Γκούντινγκ, ο οποίος τόνισε πως ο πρώην ζεύγος τραβάει πλέον χωριστούς δρόμους και για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η καριέρα τους.