Τα παραμύθια της Μαντόνα

05.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τον...Αίσωπο από μέσα της ξύπνησε η μητρότητα στη Μαντόνα. Η διάσημη αοιδός μετά τη γέννηση των δύο τέκνων της, Λούρδης και Ρόκο το γύρισε στην...παράδοση και την ανάγνωση παραμυθιών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον...Αίσωπο από μέσα της ξύπνησε η μητρότητα στη Μαντόνα. Η διάσημη αοιδός μετά τη γέννηση των δύο τέκνων της, Λούρδης και Ρόκο το γύρισε στην...παράδοση κι από εκεί που τα κρύα βράδια του χειμώνα διάβαζε "50 τρόποι για να τρελάνετε έναν άντρα" ή "Το sex στα χρόνια της παλαιολιθικής εποχής", άρχισε να διαβάζει παραμύθια στα παιδιά της.

Οι...περιπέτειες της "Χιονάτης με τους εφτά νάνους" καθώς και το...δράμα της "Σταχτοπούτας" συγκίνησε τη Μαντόνα, η οποία αποφάσισε να γράψει κάτι ανάλογο. Στην αρχή, τα παραμύθια που είχε πλάσει στο μυαλό της τα έλεγε μόνο στα Λούρδη και τον Ρόκο, τα οποία κατενθουσιάζονταν με τις ιστορίες. Στη συνέχεια, βλέποντας την ανταπόκριση που είχαν τα παραμύθια της, αποφάσισε να τα καταγράψει σε βιβλίο. Στην προσπάθεια της αυτή έχει δίπλα τον σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, ο οποίος, επίσης, λόγω πατρότητας απέκτησε ευαισθησίες.

Το διάσημο ζεύγος ολοκλήρωσε το πρώτο του βιβλίο και ετοιμάζεται να το εκδώσει. Όπως λένε στους φίλους και γνωστούς του, η διαφορά του με άλλα παραμύθια είναι πως στο τέλος υπάρχει πάντα ένα ηθικό δίδαγμα για τα παιδιά, του τύπου: "Πρέπει να αγαπάμε τον πλησίον μας", "Δεν πρέπει να λέμε ψέμματα στους γονείς μας" και άλλα τέτοια, που μόνο μια ευαίσθητη μάνα σαν τη Μαντόνα θα μπορούσε να τα διδάξει.